Browse Site by Tags

Showing related tags and posts accross the entire site.
  • Media Composer crashes

    I just upgraded to Mac OS Catalina, then installed Avid Media Composer Ultimate 2020.6. When I try to launch the application, it crashes at Initializing Plugins: Nablet, etc. This happened before with Mojave too. What must I do to correct it? I had installed Nablet_XAV_XDCAM_AMA_Plugin 5.0.1 and nablet_XAV_XDCAM...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by marluc on Tue, Aug 11 2020
  • Re: Failed to get temporal offset

    I'd really like to hear from anyone else that is experiencing this problem. Things have moved on since 2014 but the issue now plagues us. Workflow: Insert XDCam (optical disc) into PDW-U2 device > Link AMA > Transcode DNxHR LB Errors: Exception: Failed to get the sample size from AMA Plugin...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by MylesOSS on Thu, Sep 19 2019
  • Nablet AMA issue 2018.2 high 10.13.4

    Hi all, I'm having trouble AMA linking to my FS7 footage. I'm on avid 2018.2 running high sierra, 10.13.4. I've installed the nablet plugin (4.5.5) and am sure that the previous sony plugin has been deleted. I emptied the trash. When I go to link to the footage (at the level of "FS7"...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by HJackson on Wed, Aug 22 2018
  • Nablet XDCAM Plugin v4.5.3 bug?

    I teach video editing at a university. In order to demonstrate linking to many different camera formats, I have a drive with a folder full of 15 or so sub-folders, each being a camera card copy. Sony, Panasonic, Red, Canon, Arri, etc etc. The folder is called ‘Demo Card Media’. Until I installed...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Roger Shufflebottom on Wed, Feb 28 2018
  • Nablet AMA Sony PlugIns Not Working

    I have just upgraded to MC8.8.1 from 8.4.2 on Mac OS X 10.9.5 As detailed by Avid and Sony I deleted all the previous Sony XAVC AMA plugins from the AVX2_Plug-ins / AMA folder and downloaded the new Nablet XAVC and RAW and HDCAM_SR plugins which are now installed in the aforementioned folder. I shoot...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by timvertigofilms on Mon, Apr 3 2017
Page 1 of 1 (5 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller