Search

Page 2 of 7 (62 items) < Previous 1 2 3 4 5 Next > ... Last »
  • Re: Autosave Not Working - 8.4.1

    This just happened to me on 8.5.3. I always have my autosave setting set to force at 3 minutes, because losing 4 minutes of work can be really painful. MC crashed on me around 8pm and when I reopened I had lost 5 hours of work. There were only 2 bins in the attic from today, and the newest one was from 3:52pm. This is insane. I'm delivering this
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by jray on Mon, Sep 12 2016
  • Re: Interface elements disappear or show incorrectly

    This happened to me again today on a completely different system with different user settings. MC 8.2.7 on Windows 7. My source and record monitors disappeared and when I went to Workspaces and restored my default the bpi was gone from the timeline.
    Posted to Avid Options Forum (Forum) by jray on Tue, Sep 6 2016
  • Re: Custom Bin View Changes on Restart

    I would really like to get this issue escalated somehow. Every time I restart MC my saved bin view changes. The "Name column" reverts back to its default position in the view after color and cip icon. My saved view is: Color, Clip icon, Scene #, Take# (these are custom columns because the built in scene and take columns don't allow you
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by jray on Fri, Sep 2 2016
  • Re: Interface elements disappear or show incorrectly

    This seems to occur pretty regularly when I've been working for a few hours and switch workspaces. I've been going to the Full Screen Playback workspace which moves the timeline from one monitor to the other, and the BPI tends to disappear when that happens. I restarted MC and tried to get it to disappear and it worked fine, but after a few
    Posted to Avid Options Forum (Forum) by jray on Thu, Aug 18 2016
  • Re: Interface elements disappear or show incorrectly

    Thank you. Yes, I just did a clean install of 8.5.3 on my mac and rebuilt my user settings from scratch. Is this not something you have seen? It happens to me many times every day with the cursor (especially with the smart tools). The BPI issue is more like once a day on 8.5.3, and less frequent on 8.2.x.
    Posted to Avid Options Forum (Forum) by jray on Wed, Aug 17 2016
  • Re: Interface elements disappear or show incorrectly

    This was moved to Symphony, although it is not a Symphony specific issue. I have experienced it without the Symphony option on my Mac, as well as on Windows 7 MC 8.2.x (can't recall the version offhand) with no Symphony.
    Posted to Avid Options Forum (Forum) by jray on Wed, Aug 17 2016
  • Re: Custom Bin View Changes on Restart

    I hadn't, I was just reselecting my preset which didn't do anything. I restarted and tried your suggestion, it still changed the view by moving "name" to its default position, but at least the rest of my columns remained in order so I can simply slide "name" past them to get back to my preset. An improvement for sure, but
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by jray on Wed, Aug 17 2016
  • Custom Bin View Changes on Restart

    For my new project I created a custom bin view in MC 8.5.3 and saved it as "Movie". I created custom columns called "Scene#" and "Take#" because the default Scene and Take columns don't work with grouped clips for some reason. Then I arranged my columns like so: Color, Icons, Scene#, Take#, Comments, Camera, Name, etc
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by jray on Wed, Aug 17 2016
  • Interface elements disappear or show incorrectly

    I've noticed in several versions of MC 8 that elements of the interface such as the BPI will disappear and refuse to come back without restarting MC. It also happens regularly when activating the smart tools, the cursor will still show a black arrow rather than changing to the red/yellow segment modes. It seems like such a prominent bug in all the
    Posted to Avid Options Forum (Forum) by jray on Wed, Aug 17 2016
  • Re: Avid Media Composer | Software NOW AVAILABLE

    Has the Q2 update dropped yet? I would have thought it would be available before July 1st, has it been delayed?
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by jray on Wed, Jul 9 2014
Page 2 of 7 (62 items) < Previous 1 2 3 4 5 Next > ... Last »

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller