Search

Page 1 of 2 (12 items) 1 2 Next >
  • Re: TC issue

    Dear Job maybe it's what happened, in fact I never saw a MTC for a master clip. All the MTC for eachmaster clip are the good TC, the one that the XDCAM camera had recorded during the shooting. And as all the documentary has been edited with a default TC, I still don't know how to fix this. And as the metedata keeps the information of the good
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Aliocha on Thu, May 14 2020
  • Re: TC issue

    Thanks for your answer, but I don't have the right TC in any bin column. When i put a master clip in the source in the source monitor, the Timecode windows give a mas TC1 which is the right TC. But, correct me if I'm wrong, there is no master TC column available in the bin's heading. Unfortunatelly...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Aliocha on Wed, May 13 2020
  • TC issue

    Hi I'm trying to put online an old project, edited in 2010 with avid. The media were ama linked then transcoded in DNxHD. It's XDCAM 35mb. So, I ama linked the XDCAM, and no way to relink. Because, the source TC of the old offline transcoded media do not have the timecode. In fact, if I put it seems that they have to different TC. It's very
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Aliocha on Wed, May 13 2020
  • Re: release date MC 2020

    Marianna, YOU ROCK! Aliocha
    Posted to Beta Forum | MC 2020.2 | macOS Catalina (Forum) by Aliocha on Mon, Apr 27 2020
  • Re: avid 6.0.1+matrox mini m02+mbox mini

    Unfortunatelly that's the point, Even if I disable the Matrox mx02, I can't see my MBOX... And obviously, It seems that Nobody has the same issue... Anyway, thank you
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Aliocha on Fri, Mar 9 2012
  • Re: avid 6.0.1+matrox mini m02+mbox mini

    Hello i'm a little confused, i have no problem with my matrox mini mx02, i have installed the latest driver whan i have updated avid to 6.0 The only issue i have is with the mbox mini. It works perfectly in windows, but not in avid...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Aliocha on Tue, Mar 6 2012
  • Re: avid 6.0.1+matrox mini m02+mbox mini

    Thank you for the answer, the only driver given whith the install of avid 6 are fore the mbox2, the mbox pro, the mbox 3g or the digi002 and 003, nothing for my mbox 3 mini. I have only install the driver 1.0.1 from the digidesign website. I cic not find any other driver. I bought this mbox 6 montes ago, i can't believe it cannot work with avid
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Aliocha on Mon, Mar 5 2012
  • Re: avid 6.0.1+matrox mini m02+mbox mini

    Hello, myu problem is not the matrox but the mbox. So i did not read all the eleven pages of problem, but not sure i'm concerned. Bad luck for me!
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Aliocha on Mon, Mar 5 2012
  • avid 6.0.1+matrox mini m02+mbox mini

    Hey everybody, first i apologize if this topic has ever been seen, but i was not able to find any solution. So, After quite some difficulties to activate avid, then phrasefind, the keybord language issue, my last problem is that avid doesn't see my mbox mini. That's a real problem for me, i need to put some voice over my edits. The mbox works
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Aliocha on Mon, Mar 5 2012
  • Re: Firewire Problem

    hello, i have fixed myself the issue, with the help from the "avid configuration guidelines hpz800" Now, everyhing is perfect. Bye
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Aliocha on Wed, Apr 6 2011
Page 1 of 2 (12 items) 1 2 Next >

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller