Search

Page 2 of 13 (125 items) < Previous 1 2 3 4 5 Next > ... Last »
  • BRAW issue

    Hey all, I'm having issues with BRAW files. When in a sequence either scrolling through or in trim mode, the program will freeze and eventually I will have to force quit. This happens literally through out the edit. In the end I was able to transcode the clips and it works. But when linking from a drive I get the issues.
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Rob on Sun, Jun 7 2020
  • Re: PCIe Card DNXIQ

    Hi Dom, I figured it out. The computer last night must of had a power surge and set the BIOs setting haywire. I ended up doing a factory reset to the settings and it worked. Very strange.
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Rob on Fri, Mar 13 2020
  • PCIe Card DNXIQ

    Hey, I just set up my DNxIQ the other day. All was well until this morning. When I opened the Avid App, my DNxIQ wasn't connected. I did a bunch of reboots. And even recided the card. And no luck.
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Rob on Fri, Mar 13 2020
  • Re: HDMI output question

    Hi Dom, I got it to work. You pointed me in the right direction and I pretty much clicked on every tab until someting worked. In the end, my output conversion is set to 1080p 59.94. Thanks all for helping, as always!
    Posted to Avid | Artist Forum (Forum) by Rob on Thu, Mar 12 2020
  • Re: HDMI output question

    I did order one that's coming tomorrow. I'll try that. I need to figure how to downconvert the current singal. I don't see that in my Video Output settings anymore.
    Posted to Avid | Artist Forum (Forum) by Rob on Thu, Mar 12 2020
  • Re: HDMI output question

    Hi Dom, no luck. Even when I cross convert, I get the message HDMI out of Range 27.0lhz/24.0Hz I do remember with the Nitris, I was able downconvert the HDMI signal. Maybe I'm not doing it correct with the Desktop Video Setup.
    Posted to Avid | Artist Forum (Forum) by Rob on Thu, Mar 12 2020
  • Re: HDMI output question

    Hey Jeremy, No luck. I still get the message on the screen "HDMI No Signal" Digital Long Cable. I tried converting the signal through the Black Magic SDI HDMI, and that was working, but becuase the converted HDMI gets no sync, the playback isn't the best. So I can't use that. Not sure what to do.
    Posted to Avid | Artist Forum (Forum) by Rob on Thu, Mar 12 2020
  • HDMI output question

    Hey, I just upgraded to the DNXiQ from Nitris DX and set it up today. My question. With the Nitris DX, I was using 3 computer montiors, and using the 3rd for fullscreen playback, using the HDMI output. And it worked fine. I just had to downconvert in the Video Output settings to get it right. Now, when I take the HDMI output and plug it into the 3rd
    Posted to Avid | Artist Forum (Forum) by Rob on Wed, Mar 11 2020
  • Activation Issue

    Hello all, I just setup a new workstation and I'm trying to re-activate my Avid license. I keep getting "Activation Failed: 101 Total device count exceeded. The license on the old machine was never deactivated and sent for recycling. How can I reactivate it? Thanks
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Rob on Wed, Mar 11 2020
  • Re: 4.5 k question

    Thanks all for writing back. I do second Telegrams thought. My workflow right now is to export my final seq MXF then going into After Effects to make the 1x1 version. I tried various ways. Exporting 1080x1080 with Crop/pad was the closet to what I needed, but wasn't as effective as AE. In the end, the main goal is to stay within the program, and
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Rob on Wed, Feb 26 2020
Page 2 of 13 (125 items) < Previous 1 2 3 4 5 Next > ... Last »

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller