Search

Page 4 of 7 (63 items) « First ... < Previous 2 3 4 5 6 Next > ... Last »
  • Re: photoshop question

    Bump Just came across this problem and to be honest I'm pretty disapointed that this oversight hasn't been adressed yet. You can't expect Avid to remain the No1 editing package if you don't accept the images straight from the No1 graphic package (ie PSD) without hunting on the forums for a work around. It appears to be a simple premultiply/straight
    Posted to Avid Xpress Pro - Mac (Forum) by Jimbob Editor on Wed, Sep 12 2007
  • Re: EDL problem

    I have recently been using a programme called Belle Nuit to create Subtitles in Avid and I found this in the documentation. "Tape names start over after 200 titles We give the titles tapenames, so you can identify them easily enabling View Source in the timeline. However, Avid EDL Manager will give an error when you import an EDL with more than 255
    Posted to Avid Xpress Pro - PC (Forum) by Jimbob Editor on Mon, Aug 20 2007
  • Re: Avid 5.7 will not recognize deck

    I find that I can switch the deck from HDV to DV without having to restart. Just wait for the bing-bong from windows to signal the firewire connection ha been re-initialized and put the project in DV mode and Check Decks. Going the other way though I have to change the Avid back to HDV. Close Avid programme. Disconnect the deck. Change mode of deck
    Posted to Avid Xpress Pro - PC (Forum) by Jimbob Editor on Mon, Jul 30 2007
  • Re: Avid 5.7 will not recognize deck

    Sorry again if this is too obvious but have you set the deck to output HDV and not downconvert?
    Posted to Avid Xpress Pro - PC (Forum) by Jimbob Editor on Thu, Jul 26 2007
  • Re: Avid 5.7 will not recognize deck

    Just a thought because I know it's had me scratching my head a few times but have you checked that your project is switched to HD and you haven't left it in SD mode for your Mojo preview?
    Posted to Avid Xpress Pro - PC (Forum) by Jimbob Editor on Wed, Jul 25 2007
  • Marquee titles Flicker after render

    I wanted to have a go at some animated titles in Marquee. Everything was going fine in the GUI but when I render out the animation is all over the place. Some bits just disapear on odd frames. Sometimes the opacity drops when it's not even animated. Makes no sense. Very frustrating. Any ideas before I resort to After Effects. My system: AXP 5.7 Nvidia
    Posted to Avid Xpress Pro - PC (Forum) by Jimbob Editor on Tue, Jul 10 2007
  • Re: Conform an EDL from existing online material.

    Just stumbled across my own solution. I should have known that Avid had already thought of this eventuality. All I did was Select the new EDL and choose Bin>Relink... from the dialogue select "Relink offline non-master clips to any online items" using Tape name and Timecode. Hey presto conformed in a matter of a second, even the retimes. Thanks Avid
    Posted to Avid Xpress Pro - PC (Forum) by Jimbob Editor on Tue, Jun 26 2007
  • Conform an EDL from existing online material.

    This is a situation I have been faced with a few times but have yet to find a neat solution. I have a project with 100's of source tapes that are already digitised on my Xpress Pro. Someone has given me an EDL from a previous edit of this material that was made on a different system (FCP) so they are not able to give me an Avid bin and sequence. The
    Posted to Avid Xpress Pro - PC (Forum) by Jimbob Editor on Tue, Jun 26 2007
  • Re: Problem Exporting HDV project

    Is the error always at the same point of the export? If so this may indicate corrupt media. Try in and out around suspect sections and try and export them seperately.
    Posted to Avid Xpress Pro - PC (Forum) by Jimbob Editor on Sat, Jun 23 2007
  • Re: colourspace and export for DVD

    Still confused here. Not sure what Mpeg encoder I'm using. Just using the software that was bundled with the latest Avid Software. Just let DVDit 6 handle the transcoding. If Avid is all 601 why are the default title colours 0,0,0 and 255,255,255. Doesn't this mean that every simple title we make will be out of spec unless we dial it back? Also I'm
    Posted to Avid Xpress Pro - PC (Forum) by Jimbob Editor on Wed, May 23 2007
Page 4 of 7 (63 items) « First ... < Previous 2 3 4 5 6 Next > ... Last »

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller