Search

Page 5 of 9 (81 items) « First ... < Previous 3 4 5 6 7 Next > ... Last »
  • Avid MC 8.3.1 Crash, lost 4 hours of work not in the attic?

    So, it happens occasionally, and although efforts have been going on for years to try and fight our way through our corporate firewall to do upgrades, I'm still on MC Symphony 8.3.1. and just lost four hours of work after a crash. Attic has something from four hours ago, but nothing newer, despite the system saying it's been saving along the
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by brian on Thu, Jan 31 2019
  • Re: HD Video Capture input gone?

    As often the case, operator error! accidently clicked the HW/SW Harware Active button and turned things off! Never use it, and now wonder why it would be a button? I think i'll be removing it ;)
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by brian on Wed, Aug 8 2018
  • HD Video Capture input gone?

    I was capturing video from out studio, did a clip and all was fine. As I was ready to start again I looked and my HD input was gone and it reverted back to Host-1394. My Video Input tool disapeared from the capture tool, and is greyed out in my tools menu. I assume it's missing the HD input, but there seems to be sync and video getting to my Nirtis
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by brian on Fri, Aug 3 2018
  • Re: Avid freezing my PC for 2" regularly

    No P2 link on 8.9.3? Hmmm, that might be a problem.
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by brian on Wed, Nov 15 2017
  • Re: 8.8.3 closed captioning

    did deeper searching and found this... http://community.avid.com/forums/p/180804/842588.aspx COME ON AVID, this is a daily function I use!!!!
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by brian on Thu, Jun 8 2017
  • 8.8.3 closed captioning

    Normally on my old version of 8.3 media composer, I would create captions on caption maker, and export an .aaf file. When I try to do that on 8.8.3 it gives an error that there's missing media? It seems to be expecting more than the caption file (which is just a data track) is giving. I am able to create an .scc file and use that, but am i doing
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by brian on Thu, Jun 8 2017
  • Waves Audio Plugins

    I'm on MC 8.3.1, windows 7. I was wanting to add a few wave audio plugins to what I have, but am told by waves that I have to use Waves Central and de-install my current plugins. My question is... will the old ones come back when I install Waves Central? As they are part of the Avid install, I don't want to lose them to add a couple others.
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by brian on Wed, Apr 12 2017
  • Re: iLok blocking MC

    I get this error, but not everytime I start the avid. We've uninstalled I-lok, then re-installed it, but I still get this.
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by brian on Tue, Aug 16 2016
  • Re: 8.5 Audio Suite not opening

    Thanks Darin, That solves one problem, but brought up another. I was trying to use time compression/expansion and that worked fine. But, when I try a bunch of other plugins I get an error, no matter which tool has the problem, it's that same error message saying: Exception: AMPI subsystem error, ErrorMessage:Assertion in "..\..\ Sys\Win32\
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by brian on Thu, May 12 2016
  • 8.5 Audio Suite not opening

    We've just done an upgrade from 8.3 to 8.5 media composer, and find that although the audio suite is there, when you click on the tools within any of the items, there's no adjustment window? Normally you click on the icon and a separate window opens with all the adjustables within that plugin. Does this show somewhere else now, or did we miss
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by brian on Wed, May 11 2016
Page 5 of 9 (81 items) « First ... < Previous 3 4 5 6 7 Next > ... Last »

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller