Search

Page 1 of 3 (25 items) 1 2 3 Next >
  • Re: Feature Request: Replace subclips with master clips

    Not really. That requires me to go find all the master clips. I have thousands and thousands of clips. Or are you suggesting I show them in my bin with "set bin display". I'll think about it, but still seems like it is easily solved like with "commit groups". I'd also worry that something would get relinked incorrectly because
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by ovidius on Thu, Nov 7 2019
  • Re: Rendering nested effects

    Yes, agreed. But even so, it would be nice to have an option to render all layers (so when it doesn't work, there is an easy workaround).
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by ovidius on Thu, Oct 31 2019
  • Try out Artist's Mix or similar?

    Does Avid (or any other company that works with Media Composer) offer any way to try out the Artist's Mix or a similar device? I'm very keen to see how this works with my workflow, but not willing to spend the money without having experienced it. Soooo... just curious how I could demo a device and then purchase if I like. any tips appreicated
    Posted to Avid | Artist Forum (Forum) by ovidius on Thu, Oct 31 2019
  • Re: Rendering nested effects

    I understand you're not defending the bug/issue and I too do mixdowns, but a few points: - it's actually a big time difference because mixing down means making in/out points, cutting in, or cutting out, etc. I like to render my sequence when I'm taking a break or doing something else (talking on the phone, etc). - renders don't create
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by ovidius on Thu, Oct 31 2019
  • Rendering nested effects

    MC 2018.9.0 When I render my sequence, effects inside nests are not rendered. I believe this is by design -- avid renders just the top layer to save disk space and possibly time. But I have some hiccups when playing back, and it is always near a nested effect. If I go into the nest and render all layers the issue is resolved, but it seems like there
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by ovidius on Thu, Oct 31 2019
  • Re: User settings ans Slow performances

    Would love to know more about this "MediaTool.avb" and deleting it. But also, so I understand what you're saying. When you get lag in the timeline you just switch between users and back to the "slow" user settings again? I've definitely switched between users and saw no improvment. But I'm unclear if you're saying
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by ovidius on Thu, Feb 21 2019
  • Re: Frameflex

    "In sequence, right click clip, choose copy effects, choose another clip, rightclick and choose paste effects, PASTE ALL THE EFFECTS AND KEYFRAMES TO CLIP. " I've never seen this capability in Avid – copy/paste effects? What version is this on?
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by ovidius on Tue, Dec 11 2018
  • Re: Source/Record (Y Key) default behavior.

    I disagree. I too (like other user) feel the Y-key is not working like it used to. If I'm in segment mode and hit the "T" to mark in/out points, I usually don't see the highlight that I'm used to. Even when I disable the segment tool sometimes the timeiine highlight still doesn't show up until I hit Y-key again or move the
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by ovidius on Tue, Dec 4 2018
  • Re: Media Creation Setting

    This does not work. Or did not work around 9 months ago. I made new settings twice and only imported my keyboard settings. But still I became "infected" with the Media Creation Blank bug. Does it matter? I don't know. But it's annoying to see it every time I open settings. :/
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by ovidius on Tue, Dec 4 2018
Page 1 of 3 (25 items) 1 2 3 Next >

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller