Search

Page 1 of 1 (6 items)
  • Re: Export Gamma Shift

    The subcap thing was just a glitch... It never repeated. Thanks for the info, I will give sorenson squeeze a try. Cheers Leo
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Leo on Wed, Jan 29 2014
  • Re: Export Gamma Shift

    Thanks for the info! Its good to know that I can't trust what I see!!! What I noticed in my footage however seems to be different than most of the gamma shift problems I am reading about on the net. My footage was shot with a flat look, milky black levels and flat highlights. When I export using same as source, the black levels are crushed and the
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Leo on Wed, Jan 29 2014
  • Export Gamma Shift

    Hi! I'm having a problem with gamma shift when exporting my sequence. I'm running Avid 7 on a Mac. with Quicktime 10.2 The footage originated as h.264 from canon 5D Linked AMA and then transcoded to Apple Prores 422 within Avid. For export I use "send to QT movie" and use the options same as source and custom options that match the
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Leo on Wed, Jan 29 2014
  • Re: Avid Attic Auto-Save problems

    Normal.dotm 0 0 1 55 318 nyu 2 1 390 12.0 0 false 18 pt 18 pt 0 0 false false false /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Leo on Mon, Sep 2 2013
  • Avid Attic Auto-Save problems

    Hi! I just had my avid crash (not a system crash) and I lost all the day's work. Looking into the Avid Attic folder on my system drive i see that it has sucessfully saved every 15 minutes for the last 2 days but it has not saved any versions of my sequence during today's session. Can anyone think of why this might have happened? Is there any
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Leo on Mon, Sep 2 2013
  • System crashes on installation of MC 6.5.3

    Hi! I'm having a problem installing Avid Media Composer 6.5.3 on my MacBook Pro. Simply opening the uninstaller will crash the computer as well as opening the installation package. its a brand new system and was running avid 6.5.3 fine until I did a clean uninstall of the whole system so I could migrate my info from an older Mac Book Air. Then I
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Leo on Thu, Jul 4 2013
Page 1 of 1 (6 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller