Search

Page 5 of 5 (46 items) < Previous 1 2 3 4 5
  • Re: AMA and Canon XF media

    No, this is not the case. Playback (even in full quality settings) is not a problem (20-25% utilization of CPU). The problem is the "initialization" of the clip (reading the data from the source clip). For example - if I load the clip into source monitor, it takes 2 seconds just to load it FIRST time. Then, when I load another few clips and
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Ondrej Azor on Mon, Jul 11 2011
  • AMA and Canon XF media

    It is sad to realize, that while Media Composer is advertised with "native" support for Canon XF media, in fact the real workflow is far from possible (at least as for AMA). Has anyone from AVID tried to work on documentary (or any other longer format) based on AMA linked material from Canon cameras? It simply is NOT possible. Well, if you
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Ondrej Azor on Mon, Jul 11 2011
  • Re: Deactivation help (MC upgrade)

    Solved. Bad serial numbers (have no idea why...). Works now, thanks to Gregory Anderson from Avid :)
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Ondrej Azor on Wed, Jun 22 2011
  • Re: Deactivation help (MC upgrade)

    I am used to manage all thing properly (keep everything safe and organized), so it was not that painfull with the upgrade of 5 MC systems, but you are absolutely right, that current scheme, where you cannot manage all your registrationg in one place is completely ridiculous :( One thing I don't understand at all is that AVID has web page especially
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Ondrej Azor on Wed, Jun 22 2011
  • Re: Deactivation help (MC upgrade)

    I tried to call tu UK office, they switched me to SW development (?!) twice - surely they have nothing to do with deactivation, so no luck there ("Third time the charm" didn't seem like a good option...). I spoke to support in Germany then, I gave them the System IDs, they told me they deactivated and I shall be able to activate the upgraded
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Ondrej Azor on Wed, Jun 22 2011
  • Deactivation help (MC upgrade)

    Anyone from AVID can help, please? My problem is that I reinstalled all 5 edit rooms (switch from XP to Win7 and upgrade from MC3.5 to MC5.5) and while all three dongle systems upgraded without a problem, two remaining (SW activated) are not able to upgrade. I didn't know I have to deactivate even if upgrading on the same system/PC (is it so that
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Ondrej Azor on Wed, Jun 22 2011
Page 5 of 5 (46 items) < Previous 1 2 3 4 5

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller