Latest post Thu, May 28 2020 2:29 AM by kirkenshrir. 1 replies.
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Sat, May 23 2020 6:40 PM

    • kirkenshrir
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Montreal
    • Posts 58
    • Points 610

    MC 2020.5 - "Domain resolution failed!"

    Ever since I installed 2020.4 on a clean install of Windows 10, I've been getting the "Domain resolution failed!" error:

    Domain resolution failed!  Please send this data to Avid Engineering:
    (left SW_ViewerTee [out Hw_Domain_OGL], right SW_ViewerTee [in Hw_Domain_Host_Generic]
    [e:\ws2\workspace\MC\Release_Installer_Git\Win_Build\coresw\ame\src\player\match.c:6817]

     

    (At first I thought it might be related to my user settings because the problem went away when using a different user but it eventually came back anyway...)  

     

    After some time troubleshooting, I've realised when the error always occurs: If I trim OR move a clip WITH THE MOUSE, with video monitoring enabled AND - this is the important part - full-screen playback enabled.

     

    I have an nVidia Quadro P2000 (diver 431.02) running three identical Benq monitors @ 2560x1440 resolution.

     

    Media Composer 2020.4 w/Symphony option, 4.0 GHz Intel® Core™i7 Quad + 32GB RAM, PNY nVidia Quadro P2000, Windows 10 [view my complete system specs]
  • Thu, May 28 2020 2:29 AM In reply to

    • kirkenshrir
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Montreal
    • Posts 58
    • Points 610

    Re: MC 2020.5 - "Domain resolution failed!"

    Installed 2020.5 and the problem is still happening... any ideas?

    Media Composer 2020.4 w/Symphony option, 4.0 GHz Intel® Core™i7 Quad + 32GB RAM, PNY nVidia Quadro P2000, Windows 10 [view my complete system specs]
Page 1 of 1 (2 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller