Latest post Wed, Mar 11 2020 8:59 PM by Marianna. 1 replies.
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Wed, Mar 11 2020 8:51 PM

    • Rob
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Nov 11 2010
    • NYC
    • Posts 125
    • Points 1,575

    Activation Issue

    Hello all,

    I just setup a new workstation and I'm trying to re-activate my Avid license. 

    I keep getting "Activation Failed: 101 Total device count exceeded.

    The license on the old machine was never deactivated and sent for recycling. How can I reactivate it?

     

    Thanks

     

    MC 2020 HP Z8 / 192gb / NVIDIA Quadro RTX 6000 / Artist DNXiQ HP z820 / 64gb / NVIDIA M5000 MBPro / 64gb / Intel UHD Graphics 630 1536 MB [view my complete system specs]
  • Wed, Mar 11 2020 8:59 PM In reply to

    • Marianna
    • Top 10 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Avid
    • Posts 11,267
    • Points 231,935
    • Avid Beta Moderators
      Avid Customer Advocate
      Avid Developer Moderator
      BlogAuthor
      SystemAdministrator

    Re: Activation Issue

    Rob

    email me your system ID asap.

    Marianna

    Director of Online Communities and Forums/Customer Advocate [view my complete system specs]

    marianna.montague@avid.com

    mobile 813-493-6800

    Twitter:  avidmarianna

    Facebook: Marianna Montague

    www.avidcustomerassociation.com   |  Connect 2019 | April 6-7 | Aria, Las Vegas, NV

    WWLD

Page 1 of 1 (2 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller