Latest post Sat, Feb 1 2020 5:24 PM by wolk3. 2 replies.
Page 1 of 1 (3 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Sun, Jan 12 2020 10:37 AM

    • wolk3
    • Not Ranked
    • Joined on Sat, Jan 11 2020
    • Posts 0
    • Points 0

    Problem with MC audio suite

    Sorry for my English in advance.

    here is my problem:

    I wanted to apply the Vari-Fy effect to an audio lane. But when its renderd it doesnt do anything. Other effects do work like the d-verb. I've read that in some cases you have to enable "use in playlist" but i dont have that option in the audio suite. I contacted Avid support, they said the vari-fi is not supported by MC. That cant be since the effect worked when i Made an audio mixdown from the audio in my sequence and applied the effect there and it worked.

    Thank you for the repplies. I really need this effect to work 

     

     

  • Mon, Jan 27 2020 11:20 AM In reply to

    • wolk3
    • Not Ranked
    • Joined on Sat, Jan 11 2020
    • Posts 0
    • Points 0

    Re: Problem with MC audio suite

    Unfortunately the Avid Support hasnt replied. The effect still doesnt work. Any suggestions are welcome. Thank you.

    Kindly

    Paul

  • Sat, Feb 1 2020 5:24 PM In reply to

    • wolk3
    • Not Ranked
    • Joined on Sat, Jan 11 2020
    • Posts 0
    • Points 0

    Re: Problem with MC audio suite

    Ok for everyones interest here is what the avid support said:

     

    "At the moment the issue has been prioritize and engineering is working to fix it as many clients report this issue"

     

    so i guess the next patch will fix the issue.

     

    chers paul

Page 1 of 1 (3 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller