Latest post Thu, Jun 20 2019 8:06 PM by t3chfaith. 10 replies.
Page 1 of 1 (11 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Wed, May 15 2019 3:21 PM

    • dklein
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Mar 15 2012
    • Posts 119
    • Points 1,620

    Massive Performance Hit Running MC 2018.12.5

    Hi All,

    I'm seeing massive performance hits while running MC 2018.12.5 on all my Macs running 10.13.6. Models vary from 2010 Mac Pros with 16-20GB Ram, ATI 5770 Radeons, to 2013 Trashcans with 32GB ram etc. Even my iMac Pros are noticing it.

    I'm getting a lot of pinwheeling just opening bins or opening AMA footage. Under 2018.12.3 I had no issues.

    I'm also noticing that some of the AMAs from 2018.12.3 seem to be broken after the upgrade with network usernames included in the source path for AMA linked files from a NAS.

     

  • Thu, May 16 2019 7:15 AM In reply to

    • chumpster
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Edinburgh
    • Posts 70
    • Points 810

    Re: Massive Performance Hit Running MC 2018.12.5

    Thanks for the heads-up!  I'll stay where I am with 2018.12.3 for now.

  • Tue, May 21 2019 6:43 PM In reply to

    • t3chfaith
    • Not Ranked
    • Joined on Tue, Oct 10 2017
    • Posts 42
    • Points 395

    Re: Massive Performance Hit Running MC 2018.12.5

    I have not had any massive slow downs on systems yet. But I have multi tickets open with avid...  

    MCCET-2960 is the bug number and the NAS storage sharing is BROKEN... we have to relink everything all the time before uprezing... making use of program a huge PAIN IN THE BUTT.. 

    Here is what I was told...

     

     

    Here was what I wrote back AND STILL HAVEN'T HEARD BACK FROM ANYONE this absolutely ridiculous....

  • Wed, May 22 2019 1:43 PM In reply to

    • t3chfaith
    • Not Ranked
    • Joined on Tue, Oct 10 2017
    • Posts 42
    • Points 395

    Re: Massive Performance Hit Running MC 2018.12.5

    Update I just finally got someone to write back to me they said upgrade to 2018.5  and that it should fix the problem I did notice it was working a little bit better but still crashed when We had ama links open

  • Wed, May 22 2019 1:48 PM In reply to

    • Marianna
    • Top 10 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Avid
    • Posts 11,309
    • Points 232,390
    • Avid Beta Moderators
      Avid Customer Advocate
      Avid Developer Moderator
      BlogAuthor
      SystemAdministrator

    Re: Massive Performance Hit Running MC 2018.12.5

    Tony

    Can you PM me via the forum with a few of those case #'s.....

    Marianna

    Director of Online Communities and Forums/Customer Advocate [view my complete system specs]

    marianna.montague@avid.com

    mobile 813-493-6800

    Twitter:  avidmarianna

    Facebook: Marianna Montague

    www.avidcustomerassociation.com   |  Connect 2019 | April 6-7 | Aria, Las Vegas, NV

    WWLD

  • Wed, May 22 2019 2:09 PM In reply to

    • dklein
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Mar 15 2012
    • Posts 119
    • Points 1,620

    Re: Massive Performance Hit Running MC 2018.12.5

    Hi Tony

    are you still have the NAS relinking issues since updating to 2018.12.5? Supposedly they were supposed to have been fixed in 2018.12.4.

    Its been killing my AEs on 2018.12.3 and High Sierra. I’ve been holding off on opening a ticket as the release notes for 2018.12.4 noted that Bug number MCCET-2960 should address ama linking over a network...

  • Wed, May 22 2019 2:22 PM In reply to

    • t3chfaith
    • Not Ranked
    • Joined on Tue, Oct 10 2017
    • Posts 42
    • Points 395

    Re: Massive Performance Hit Running MC 2018.12.5

    It was working when we tested it 2018.12.5 yesterday but my Ae said he did crash when he left the bin open and came back all the links were broken after the crash .  We have noticed that the links hold better on version 2018.9 I’m not at work yet but when I get there I’ll have more information.  Feel free to PM me and I’ll give you my phone number I’ve been dealing with this for a while now 

  • Wed, May 22 2019 2:22 PM In reply to

    • t3chfaith
    • Not Ranked
    • Joined on Tue, Oct 10 2017
    • Posts 42
    • Points 395

    Re: Massive Performance Hit Running MC 2018.12.5

    Sure thing soon as I get to work

  • Wed, May 22 2019 3:44 PM In reply to

    • t3chfaith
    • Not Ranked
    • Joined on Tue, Oct 10 2017
    • Posts 42
    • Points 395

    Re: Massive Performance Hit Running MC 2018.12.5

    Running 2018.12.5 So we were linking stuff and moved away from Avid to do something else, came back to Avid and got this error: Avid hung up so I had to force quit. When I opened it back up, all the AMA clips were broken. Just letting you know. Still testing more...
  • Thu, May 23 2019 6:54 PM In reply to

    • t3chfaith
    • Not Ranked
    • Joined on Tue, Oct 10 2017
    • Posts 42
    • Points 395

    Re: Massive Performance Hit Running MC 2018.12.5

    I've updated my case: ( linked media from RAID drive causes broken path [Case : 03673875] ) with a video of a new issue I did not post it here because it has info about my projects and lic on it.

     

  • Thu, Jun 20 2019 8:06 PM In reply to

    • t3chfaith
    • Not Ranked
    • Joined on Tue, Oct 10 2017
    • Posts 42
    • Points 395

    Re: Massive Performance Hit Running MC 2018.12.5

    2018.12 to 2019.6 (NAS Storage Sharing is STILL BROKEN...) BUG: "MCCET-2960" L3 PLEASE FIX IT!!!!

     

    https://community.avid.com/forums/t/197276.aspx

Page 1 of 1 (11 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller