Latest post Tue, May 7 2019 5:22 AM by emptyB. 3 replies.
Page 1 of 1 (4 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Wed, Mar 20 2019 3:44 PM

    • Patrick Minks
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Mar 26 2015
    • Amsterdam, Netherlands
    • Posts 9
    • Points 115

    Some DJI Osmo transcodes fail

    Hi

    After AMA-linking DJI Osmo files, I transcoded them. But, some of them fail. I get this exception:

     

     

    When I look in the Source Browser I notice that the clips that do transcode show a different AMA Plugin name than the ones that do not transcode. Anyone an idea what might cause this?  

     

    Media Composer | MacPro (late 2013) | 3,5 GHz 6-Core Intel Xeon E5 | 32GB 1866MHz DDR3 ECC | AMD FirePro D500 3072MB | T-Tap | Artist Transport & Mix [view my complete system specs]
    Filed under: , , ,
  • Wed, Mar 20 2019 4:32 PM In reply to

    • Marianna
    • Top 10 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Avid
    • Posts 11,520
    • Points 235,010
    • Avid Beta Moderators
      Avid Customer Advocate
      Avid Developer Moderator
      BlogAuthor
      SystemAdministrator

    Re: Some DJI Osmo transcodes fail

    Specifically on MAC, Uninstall Perian immediately. Also be aware Perian has several additional files that come when installed. Make sure you are able to uninstall all of them.

    Also mission control and timemachine - off.

    Next did you upgrade and are you using older MC files in this?  What version did you AMA-linking DJI Osmo files originally?  what are you on now?

    Marianna

    Director of CSM | Customer Advocate [view my complete system specs]
  • Wed, Mar 27 2019 10:29 AM In reply to

    • Patrick Minks
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Mar 26 2015
    • Amsterdam, Netherlands
    • Posts 9
    • Points 115

    Re: Some DJI Osmo transcodes fail

    No Perian, no mission control or timemachine enabled. Linking and consolidating all done in latest MC version.
    Patrick

    Media Composer | MacPro (late 2013) | 3,5 GHz 6-Core Intel Xeon E5 | 32GB 1866MHz DDR3 ECC | AMD FirePro D500 3072MB | T-Tap | Artist Transport & Mix [view my complete system specs]
  • Tue, May 7 2019 5:22 AM In reply to

    • emptyB
    • Not Ranked
    • Joined on Tue, Jan 19 2016
    • Posts 6
    • Points 70

    Re: Some DJI Osmo transcodes fail

    Having same problem, some clips fine others not so. It is audio related as the clips can all be transcoded in a sequence with audio removed. I'm on PC, running latest version. Tried from various drives, desktop etc, all the same result. Avid sees them but won't transcode with audio.

Page 1 of 1 (4 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller