Latest post Fri, Mar 18 2016 11:45 PM by J. Seibel. 6 replies.
Page 1 of 1 (7 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Thu, Jul 14 2011 8:50 PM

    • VideoTim
    • Not Ranked
    • Joined on Wed, Jun 25 2008
    • IN
    • Posts 44
    • Points 540

    Marquee Textures won't work on 5.5.2

    Ok so I use marquee quite a bit. I recently just built a new system on a z400 and upgraded to 5.5.2.

    I can't get any textures to work in marquee, even ones I used in 4.0. Any ideas? It says

    Image error: cannot open file.

     

    Thanks,
    Tim

    Z840 2x2690 14 Core, 128 GB RAM, 1 TB NVME Drive, Windows 10. Quadro GP100. 12TB Thunderbolt 2 GRAID. MC 2019.8 [view my complete system specs]
  • Mon, Jul 25 2011 12:48 PM In reply to

    • VideoTim
    • Not Ranked
    • Joined on Wed, Jun 25 2008
    • IN
    • Posts 44
    • Points 540

    Re: Marquee Textures won't work on 5.5.2

    I'm still having this problem. I even unistalled and reinstalled.

    Can someone please see if it works on their MC5.5?

    Thanks,

    Tim

    Z840 2x2690 14 Core, 128 GB RAM, 1 TB NVME Drive, Windows 10. Quadro GP100. 12TB Thunderbolt 2 GRAID. MC 2019.8 [view my complete system specs]
  • Mon, Jul 25 2011 1:58 PM In reply to

    Re: Marquee Textures won't work on 5.5.2

    What do you mean textures?

    I am using PSD, TIFF, Targa, Jpeg Logo's for the titles.

    Desktop PC

     

    Corsair RM750X|Asus P8Z68 Deluxe(Gen3)|i7 2600K@4.4|Corsair 32G DDR3|PNY Quadro P2000(442.92)|Samsung 850 Pro SSD(OS) 256 GB|2x1TB Crucial MX500@RAID 0|2x500GB Mushkin SSD@RAID 0|LG BH16NS40|W10 Pro 64bit|Media Composer Software 2020.6 with Symphony Option on Dongle|2xHP 22'' Monitors|M-Audio AV30 Speakers.

     

    Larry as long as I live I will remember you.

     

    3 Heads Digital Films

  • Mon, Jul 25 2011 3:41 PM In reply to

    • VideoTim
    • Not Ranked
    • Joined on Wed, Jun 25 2008
    • IN
    • Posts 44
    • Points 540

    Re: Marquee Textures won't work on 5.5.2

    I am trying to add the texture to marquee. Either user textures or site textures. I've tried every file type but none will work. It acts like it is trying to access them from a temp folder but it just won't open. I use marquee quite a bit and have been since adrenaline 1.0. I have never had this type of problem.

    Z840 2x2690 14 Core, 128 GB RAM, 1 TB NVME Drive, Windows 10. Quadro GP100. 12TB Thunderbolt 2 GRAID. MC 2019.8 [view my complete system specs]
  • Tue, Jul 26 2011 1:13 PM In reply to

    • VideoTim
    • Not Ranked
    • Joined on Wed, Jun 25 2008
    • IN
    • Posts 44
    • Points 540

    Re: Marquee Textures won't work on 5.5.2

    I found a way to make this work, just in case someone else has this problem. It appears that if I put a copy of the file I'm trying to use as a texture in the Marquee folder in C: users, public, public documents, Avid Media Composer, Marquee Titles it works. It doesn't work when I just try to select a file of another drive, It still looks in this area for the file. Anyone know if this is a setting or something else?

     

    Thanks,

    Tim

    Z840 2x2690 14 Core, 128 GB RAM, 1 TB NVME Drive, Windows 10. Quadro GP100. 12TB Thunderbolt 2 GRAID. MC 2019.8 [view my complete system specs]
  • Tue, Oct 25 2011 7:18 PM In reply to

    • eggcentric
    • Not Ranked
    • Joined on Fri, May 16 2008
    • GA
    • Posts 11
    • Points 115

    Re: Marquee Textures won't work on 5.5.2

    Strangely, i had this problem when i switched my graphics cards to an unsupported card.  It also gave me font issues.  It was the most stressful and strange thing. AVID had no idea how to help me and luckily I worked it down to being the graphics card.  seems real weird but thats what it was for me.  Just in case, you are just right clicking on user textures and selecting new texture, right?

     

    Media Composer 5.5/MacPro Quad-Core 2.79GHz/ ATI-Radeon HD 2600/6GB of RAM [view my complete system specs]

    Cutting is meant for the machine.

  • Fri, Mar 18 2016 11:45 PM In reply to

    • J. Seibel
    • Not Ranked
    • Joined on Wed, Dec 18 2013
    • Los Angeles
    • Posts 29
    • Points 335
    • Avid Certified Instructors - Video
      Avid Certified User

    Re: Marquee Textures won't work on 5.5.2

    I was just getting this error.  The name of the file was too long.  I changed the name and it imported fine.  

Page 1 of 1 (7 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller