Latest post Mon, Jan 16 2006 9:08 PM by Glenn Sakatch. 4 replies.
Page 1 of 1 (5 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Mon, Jan 16 2006 7:32 PM

    • robkruz
    • Not Ranked
    • Joined on Tue, Jan 10 2006
    • Posts 2
    • Points 40

    Avid Express Pro not loading

    Hi, I am having problems with my software.

    A few weeks ago, I was running Avid Express Pro perfectly, but all of a sudden it after loading it crashes and doesnt load up at all.

    Is there any fix to this please advice.

    MarioSad [:(]

  • Mon, Jan 16 2006 7:41 PM In reply to

    Re: Avid Express Pro not loading

    Try re-installing it..
  • Mon, Jan 16 2006 7:58 PM In reply to

    • robkruz
    • Not Ranked
    • Joined on Tue, Jan 10 2006
    • Posts 2
    • Points 40

    Re: Avid Express Pro not loading

    Ive done that al ready, I even uninstalled the 5.2 upgrade and still wont work... I even formatted my pc and just have Express Studio installed, it worked fine for the first 5 days. Im desperate because I am working on a comercial for some local store and I am not able to continue working.

    Mario Crying [:'(]

  • Mon, Jan 16 2006 8:40 PM In reply to

    • tgacga
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Greensburg, PA
    • Posts 232
    • Points 2,685

    Re: Avid Express Pro not loading

    did you check to make sure you have teh proper (avid supported and provided) nvidia drivers?  That was my experience the last time I upgraded.  I had to reinstall them.  It was shutting down right when it hi the open gl load on startup.
    HPxw8200 dual 3.4 xeon 4gb DDR-2 SDRAM 73gb scsi sys drive removeable 160gb ide storage drive removeable 320gb sata storagedrive internal 500gb sata2... [view my complete system specs]
  • Mon, Jan 16 2006 9:08 PM In reply to

    Re: Avid Express Pro not loading

    We had this problem with any upgrades past 4.16.  Turned out one of our network drives was interfering with the program.   If I disconnect a particular drive, the software launches.  If I reboot and forget to disconnect this one particular drive, Avid won't launch. 
    Current Avid-Z390 dual boot Win 10/Hackintosh Intel i9 64gig ram Radeon VII MC 8.10 - Win 10 64 Gig Ram Nvidia 1070 [view my complete system specs]
Page 1 of 1 (5 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller