Latest post Fri, Jul 25 2008 9:13 PM by Kevinb511. 3 replies.
Page 1 of 1 (4 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Fri, Jul 25 2008 6:32 PM

    • Kevinb511
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Posts 112
    • Points 1,345

    Exporting to HDV device

    In MC 3.0, when I export my HDV sequence to tape, about every 10-15 seconds or so Avid will go blank and say "not responding" for a few seconds, then it will come back.  Everything seems to go onto tape alright but I was just curious if anyone else has seen this.  I am using Vista on a Dell qualified laptop.  Media being transfered to tape was coming from an external FW 800 drive.

     

    HP xw8000 dual 3.06GHz Xeon workstation 2 GB system memory Windows XP Professional w/Service Pack 2 Nvidia Quadro 1100 graphics card [view my complete system specs]
  • Fri, Jul 25 2008 8:13 PM In reply to

    • BarkinMadd
    • Top 25 Contributor
    • Joined on Fri, Nov 4 2005
    • Ontario, Canada
    • Posts 4,791
    • Points 62,360

    Re: Exporting to HDV device

     If I understand your post, you were moving data from a firewire device through your computer and out to another firewire device (your camera or deck)? I'm impressed that it worked.

    MC 2020.12 | QT 7.7.9 | Continuum 2021 | Sapphire 2021 | Mocha Pro 2021 | Titler Pro 7.3 | Windows 10 Pro x64 (20H2) | System: Asus x299, i9-7940X (4.1GHz... [view my complete system specs]

    Steve

    ______________________

    www.nelliedogstudios.com

  • Fri, Jul 25 2008 8:19 PM In reply to

    Re: Exporting to HDV device

    Yes Avid will sometimes do this. It is basically the GUI not being able to redraw itself fast enough since the app is taking all the resources for the current task. It happens a bit more often when firewire devices are connected (mojo, DV, Adrenaline, etc).

    MC 2020.6, W10, MSI X299M, Intel 9940X, Gigabyte 2080Ti Waterforce, 64GB RAM, Samsung 970 EVO M.2 SSD, BM Mini monitor & Dell UP2718Q. MBP 2012 Thunderbolt... [view my complete system specs]
  • Fri, Jul 25 2008 9:13 PM In reply to

    • Kevinb511
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Posts 112
    • Points 1,345

    Re: Exporting to HDV device

    Thanks Dom.  Glad to hear that it's normal.

     

    HP xw8000 dual 3.06GHz Xeon workstation 2 GB system memory Windows XP Professional w/Service Pack 2 Nvidia Quadro 1100 graphics card [view my complete system specs]
Page 1 of 1 (4 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller