Latest post Tue, Mar 18 2008 8:51 PM by XCHC2006. 3 replies.
Page 1 of 1 (4 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Tue, Mar 18 2008 6:57 PM

    • XCHC2006
    • Not Ranked
    • Joined on Tue, Mar 18 2008
    • Posts 6
    • Points 90

    digidesign audio drivers

      I am tring to load avid exprss pro but i keep getting the error message that it cant install digidesign audio drivers. I press ok and it goes and installs everything else. When I try to start up the program it gets stuck on audio setup and freezes up. I went to digidesign website and downloaded the drivers but I am still having the same problem. Any one have any ideas?

    Filed under:
  • Tue, Mar 18 2008 7:02 PM In reply to

    • BLKDOG
    • Top 10 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Lansing, MI
    • Posts 17,731
    • Points 226,405
    • Avid Employee
      Moderator: MCA Mac
      Moderator: MCA PC

    Re: digidesign audio drivers

    You posted this in the Mac forum too. 


    On what platform are you attempting to install?

    Project Manager, Avid Professional Services - Americas [view my complete system specs]

    In agreement, Unity. In Disagreement, Discussion. In all things, Charity.


  • Tue, Mar 18 2008 7:07 PM In reply to

    Re: digidesign audio drivers

    Try uninstalling the digidesign audio drivers already on your computer. They should be in your Control Panel - Add/Remove Programs list.

    Hope this helps!

    -Matt


    Avid Media Composer, Dell Precision 380, Pentium D 3.0GHz processor, 4GB RAM, nVidia Quadro FX 3450 with driver 91.85 [view my complete system specs]
  • Tue, Mar 18 2008 8:51 PM In reply to

    • XCHC2006
    • Not Ranked
    • Joined on Tue, Mar 18 2008
    • Posts 6
    • Points 90

    Re: digidesign audio drivers

    The OS is XP... I did not relize that I put it on mac too.


Page 1 of 1 (4 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller