Latest post Sun, Sep 5 2021 12:22 AM by Dom Q. Silverio. 1 replies.
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Sat, Sep 4 2021 2:07 PM

    • OzelnHaxy
    • Not Ranked
    • Joined on Mon, Aug 16 2021
    • Posts 3
    • Points 45

    Avid Unity Attic (Not Auto Saving)

    Hey gang, Here's the rundown. Working on a feature documentary. Avid crashed and we came to find out that the previous 3 hours of work wasn't auto saved in the attic. For some reason it was only the bin that was most important...the assembly cuts. The bin itself is probably one of our biggest so I dont know if this has anything to do with it. The other bins have been auto-saving just fine...one of them being the title bin which has about 400 titles in it. Is there a reason why this would be happening?

    We're working from the ISIS storage system. There are a total of 4 avids sharing it at the moment, three of which are being used for the documentary. And it seems that two systems didn't get any autosaves for the past 3 hours. Everything previous to this is entirely fine.

    We've reached the maximum amount of files per attic bin but I thought that it would just delete the least recent and create an auto save for the most recent file.

    We're just trying to figure out why and how to prevent this from happening again. Especially when it gets down to the crucial cuts.

  • Sun, Sep 5 2021 12:22 AM In reply to

    Re: Avid Unity Attic (Not Auto Saving)

    When the attic is not saving properly, 9 out of 10 this is caused by a corrupt user setting. Attic behavior is user setting based. Rebuild it. Copy and zip. In the future, if you have user settings based issues, you can easily recover it.

    MC 2023.8, W11, ASUS z690m, Intel 13900K, MSI 4090 Suprim Liquid, 128GB RAM, Samsung 980 Pro M2 SSD, BM Mini monitor & Dell UP2718Q. MBP 2019, Ventura... [view my complete system specs]
Page 1 of 1 (2 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller