Latest post Sat, Sep 19 2020 10:04 PM by jef. 5 replies.
Page 1 of 1 (6 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Thu, Sep 17 2020 9:30 AM

    Posting Issues

    It seems i have issues posting.

    Whenever I try and send a post the system says there was an error with the request and once I try again I'm told there are No Duplicate Posts allowed.

    But when I check nothing got posted.

    Can this be solved?

  • Sat, Sep 19 2020 2:39 PM In reply to

    • RalphC
    • Top 50 Contributor
    • Joined on Wed, Sep 2 2015
    • Posts 2,932
    • Points 32,370

    Re: Posting Issues

    Hi,

      I fixed your posting issue.

     

     

    RalphC

    MacBook Pro 15 2018 Intel Core i7 2.6GHz Mac 10.15.7 Intel UHD 630. [view my complete system specs]
  • Sat, Sep 19 2020 3:01 PM In reply to

    • mtahir
    • Top 200 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • UK
    • Posts 561
    • Points 6,885

    Re: Posting Issues

    I've had exactly the same issue. However,  one thing I noticed when attempting to post, and nothing is happening, in the bottom left hand corner I can see: "Connecting to www.facebook.com..." or words to that effect. Facebook? But my post seems to get through when I check. It started to happen recently.

    Edit: This post seems to have worked and I didn't see Facebook but it takes an extremely long time to post...

    MC2022.12 (Win10) | DaVinci Resolve Studio | Dell T7500 with 2 x 6-Core Intel Xeon X5690 3.46GHz CPUs | Triple-Channel 96GB (48GB per CPU) 1333MHz DDR3... [view my complete system specs]
  • Sat, Sep 19 2020 3:37 PM In reply to

    • luca.mg
    • Top 25 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Roma - Italy
    • Posts 5,954
    • Points 70,425

    Re: Posting Issues

    +++wolf+++:

    It seems i have issues posting.

    Whenever I try and send a post the system says there was an error with the request and once I try again I'm told there are No Duplicate Posts allowed.

    Something similiar here, I cannot post on certain threads only where I've already posted before (and have had replies). I can post in other threads but I get the message

    "Sorry, there was a problem with your last request!

    Either the site is offline or an unhandled error occurred. We apologize and have logged the error. Please try your request again or if you know who your site administrator is let them know too.", however stepping back with the browser I can see that my post has succesfully landed. Is this for another thread?

    It's either Chrome or Brave on Android, Firefox or Brave on Windows and linux, but I've also tried Chrome and Chromium on Win/linux with the same outcome.

    Symphony 21.9, BM Intensity Pro 4k, Windows 10, i7-5930K, 32 GB ram, Quadro K620 [view my complete system specs]

    peace luca

  • Sat, Sep 19 2020 9:09 PM In reply to

    • mtahir
    • Top 200 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • UK
    • Posts 561
    • Points 6,885

    Re: Posting Issues

    I'm using Edge on a new Windows 10 partition and it's happening all the time now... Every time I post, it takes an age and then there's a message saying it's failed but the post is there. Not only that, going back to a thread I've been posting on, I've found there were more posts on it that I didn't see when I posted.

    MC2022.12 (Win10) | DaVinci Resolve Studio | Dell T7500 with 2 x 6-Core Intel Xeon X5690 3.46GHz CPUs | Triple-Channel 96GB (48GB per CPU) 1333MHz DDR3... [view my complete system specs]
  • Sat, Sep 19 2020 10:04 PM In reply to

    • jef
    • Top 25 Contributor
    • Joined on Sun, Feb 26 2006
    • Maryland
    • Posts 4,181
    • Points 50,460

    Re: Posting Issues

    I am having similar issues.  I am mac based.  I often get the "error posting" message.  But most often the message did get posted, but not always.  Has been getting worse the last week?

    Jef

    Avid DS 11.0.2 R.I.P | MC "Well, it depends ..." 2023.3.1 iMac w Big Sur and 2018.12.7 on Windows 10 Boot Camp [view my complete system specs]

    _____________________________________________

    Jef Huey

    Senior Editor

Page 1 of 1 (6 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller