Latest post Wed, May 27 2020 6:09 PM by jdrouette. 1 replies.
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Tue, May 26 2020 12:05 PM

    • jdrouette
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Montréal, Canada
    • Posts 437
    • Points 5,725

    2020.4 MOV clips audio unlinking

    I'm having a consistant issue with the audio portion of MOV ciips unlinking after each MC restart. The video stays online, but the audio goes offline. I can easily Option+drag and drop relink, but I have to perform this extra step every time I restart Avid.

    This does not occur with MXF clips linked with the MSP_MXP plugin, only with MOV using UME. This has happened with both ProRes and DNxHD codec MOV clips.

    Can anyone else reproduce this on Catalina?

     

    Avid Media Composer 2020.8 Symphony option, Avid Artist DNxID (DNxID Desktop Video Application v11.5.1), macOS 10.15.6, iMac Pro (2017) 10-Core, 3.0GHz... [view my complete system specs]
  • Wed, May 27 2020 6:09 PM In reply to

    • jdrouette
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Montréal, Canada
    • Posts 437
    • Points 5,725

    Re: 2020.4 MOV clips audio unlinking

    This appears to be fixed in 2020.5. 

    Good job, Avid!

    jd

    Avid Media Composer 2020.8 Symphony option, Avid Artist DNxID (DNxID Desktop Video Application v11.5.1), macOS 10.15.6, iMac Pro (2017) 10-Core, 3.0GHz... [view my complete system specs]
Page 1 of 1 (2 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller