Latest post Thu, May 7 2020 1:22 PM by Marianna. 1 replies.
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Thu, May 7 2020 1:09 PM

    Deactivation Problem

     

    I have my PC upgraded from Windows 7 to Windows 10. Windows 7 is still virtually accessable with VMWare. Before I install MC 2020.4 I want to deactivate MC7 (2018.12.3). I am unable to do so. 

    In the Avid Link Window under "Media Composer" it says "Installed: 2018.12.3 / New in 2020.4", just right of this is "Aktualisieren" with a dropdown menu. When I open this and goto "License", Media Composer is ACTIVATED, on the line below it says "Media Composer not available".  When I click on the dropdown menu of ACTIVATED and choose "Deactivate", nothing happens.

    MB: ASRock Z390 Taichi Ultimate. CPU: Intel Eight Core i9-9900K/3600 16MB Cache, SATA Hard Disks Raid (2x4 TB), GPU 1200MHz. GC: Gainward RTX2080 Super... [view my complete system specs]
  • Thu, May 7 2020 1:22 PM In reply to

    • Marianna
    • Top 10 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Avid
    • Posts 11,380
    • Points 233,240
    • Avid Beta Moderators
      Avid Customer Advocate
      Avid Developer Moderator
      BlogAuthor
      SystemAdministrator

    Re: Deactivation Problem

    Roland....

    send me your system ID and MyAvid email along with this note....

    Marianna

    Director of CSM | Customer Advocate [view my complete system specs]
Page 1 of 1 (2 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller