Latest post Tue, Mar 24 2020 2:44 PM by Mark Moskowitz. 1 replies.
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Sat, Mar 14 2020 3:17 AM

    • Ahmad Halimi
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Sep 17 2015
    • Australia
    • Posts 11
    • Points 135

    2019.6 bin thumbnail issues

    First time using Media Composer 2019 (new interface) on a longform project and the bugs are starting to reveal themselves. The most annoying one at the moment is a thumbnail bin view bug. Some thumbnails randomly show a different shot.

    My temporary solution has been to resize the thumbnail view or close and open the bin. Though these solutions are hit and miss.

    It's frustrating because now I can't trust the thumbnails anymore which defeats the purpose of having the thumbnail bin view. 

    Filed under: , , ,
  • Tue, Mar 24 2020 2:44 PM In reply to

    Re: 2019.6 bin thumbnail issues

    Has there been an answer to this? I am on 2019.12, same thing. A few random thumbnails in the timeline in Clip Frame mode, rather than the one that it should be. My workaround is to click off clip frame, chnage view from time to head, scroll to find the worng thumbnail, and then go back to time and back to clip frame, but after half a dozen edits, enother one appears somewhere else. 

    iMac (Retina 5K, 27 inch, late 2017) 3.8ghz Intel Core i5, 64gb 2400 mhz DDR4, AMD Radeon Pro 580 8gb, OS Mojave 10.14.6, Avid MC 2019.12.0 [view my complete system specs]
Page 1 of 1 (2 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller