Latest post Sat, Nov 23 2019 10:28 PM by jwrl. 2 replies.
Page 1 of 1 (3 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Fri, Nov 22 2019 7:16 PM

    • Graeme Bowd
    • Not Ranked
    • Joined on Sat, Dec 12 2009
    • St Albans, UK
    • Posts 51
    • Points 750

    Title tool bug needs to be fixed

    There is an annoying bug in the title tool which I am sure was not present in earlier versions (I am using MC 18.9.0). I go to modify an existing title by opening it with the "alt" key depressed, making the change, and then selecting "save." You would expect this action to overwrite the original. Instead MC performs a "save as" function and puts the new version in the bin with a 01 suffix. The original remains. This is not a big problem in the scheme of things, but it means that if you want to keep things well organised you then have to delete the original, and rename the modified version, delating the 01 suffix. If I'd wanted to "save as" I would have done that. Avid, can you fix this?

    21" Imac (2015) running Mac OS 14.4.4 Intel I5 3.1ghz processor. 16G RAM. Thunderbolt to AJA i/o XT. [view my complete system specs]
    Filed under:
  • Sat, Nov 23 2019 1:54 PM In reply to

    Re: Title tool bug needs to be fixed

    Graeme Bowd:
    I am sure was not present in earlier versions

     

    I'm fairly sure that's the way it has always worked.

    MC 2018.12.3 with Symphony, Matrox MX02 Mini Max, Win 7 Pro, HP Z800 2x6-Core 3.2Ghz Xeon, 48GB ram, Quadro K4200, SanDisk Extreme 240GB SSD as system... [view my complete system specs]

    I have a fantastic editing assistant.  He stays by my side when I edit...doesn't talk too much...and thinks I'm a genius!    Check him out here: www.youtube.com/watch?v=ZQVkYaaPO6g

  • Sat, Nov 23 2019 10:28 PM In reply to

    • jwrl
    • Top 25 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Melbourne, Australia
    • Posts 8,402
    • Points 97,185

    Re: Title tool bug needs to be fixed

    It's certainly worked that way in recent years.  In the early 90s it may have been different but I'm not certain enough of that to say.

    MC 7.0.4 - Asus P6T Deluxe V2 mobo - Intel i7 920 2.66GHz - Windows 7 Ult64 SP1 - nVidia Quadro FX 1800 - 16 Gbyte low latency DDR3 RAM - Internal 8 Tb... [view my complete system specs]
Page 1 of 1 (3 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller