Latest post Thu, Dec 19 2019 2:21 PM by jdrouette. 22 replies.
Page 2 of 2 (23 items) < Previous 1 2
Sort Posts: Previous Next
  • Wed, Dec 4 2019 3:51 PM In reply to

    • Derek young
    • Not Ranked
    • Joined on Tue, Apr 26 2011
    • Oxfordshire UK
    • Posts 20
    • Points 230
    • Avid Certified Instructors - Video

    Re: MC 2019.11 Now Available!

    Thanks. It worked a treat. Now trying to get to grips with bin container. I have been editing on MC since 1991! Culture shock. Old habits die hard.

  • Wed, Dec 4 2019 6:18 PM In reply to

    • RalphC
    • Top 50 Contributor
    • Joined on Wed, Sep 2 2015
    • Posts 2,209
    • Points 24,475
    • Avid Customer Advocate
      Avid Customer Service
      Avid Employee
      SystemAdministrator

    Re: MC 2019.11 Now Available!

    Yes

    MacBook Pro 15 2018 Intel Core i7 2.6GHz Mac 10.13.6 Intel UHD 630. [view my complete system specs]
  • Fri, Dec 6 2019 2:10 AM In reply to

    • cls105
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • los angeles
    • Posts 513
    • Points 6,590

    Re: MC 2019.11 Now Available!

    Anyone else getting that bug, when the first frame of audio doesnt playback correctly in the timeline.  Its like the first frames of audio are silent, and then it plays normal.  i know its a bug because its happens on the mac at work, and my windows laptop at home.

    w10, mc 2020.4, diy x299 7940x [view my complete system specs]
  • Fri, Dec 6 2019 2:52 AM In reply to

    • ramz434
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Long Island
    • Posts 234
    • Points 2,925

    Re: MC 2019.11 Now Available!

    yes and its not a good look when there are people in the room watching playback and asking if there's a bad cut somewhere

    - HP Z400/24gb ram/Windows 10/MC2020.5/256gb Samsung SSD/ NVidia GTX 1080 - Macbook Pro/16gb ram/OS 10.15.4/MC2020.4/Intel UHD 630 [view my complete system specs]
  • Fri, Dec 6 2019 1:46 PM In reply to

    • Marianna
    • Top 10 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Avid
    • Posts 11,311
    • Points 232,440
    • Avid Beta Moderators
      Avid Customer Advocate
      Avid Developer Moderator
      BlogAuthor
      SystemAdministrator

    Re: MC 2019.11 Now Available!

    cls105:

    Anyone else getting that bug, when the first frame of audio doesnt playback correctly in the timeline.  Its like the first frames of audio are silent, and then it plays normal.  i know its a bug because its happens on the mac at work, and my windows laptop at home.

    cls105 and ramz434

    Can you both email me directly on this including your specifications please.

    Thanks 

    Marianna

    Director of Online Communities and Forums/Customer Advocate [view my complete system specs]

    marianna.montague@avid.com

    mobile 813-493-6800

    Twitter:  avidmarianna

    Facebook: Marianna Montague

    www.avidcustomerassociation.com   |  Connect 2019 | April 6-7 | Aria, Las Vegas, NV

    WWLD

  • Mon, Dec 9 2019 4:47 PM In reply to

    • cls105
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • los angeles
    • Posts 513
    • Points 6,590

    Re: MC 2019.11 Now Available!

    Marianna:

    cls105:

    Anyone else getting that bug, when the first frame of audio doesnt playback correctly in the timeline.  Its like the first frames of audio are silent, and then it plays normal.  i know its a bug because its happens on the mac at work, and my windows laptop at home.

    cls105 and ramz434

    Can you both email me directly on this including your specifications please.

    Thanks 

    Marianna

    Just edit on this new version, and playback right before the head of audioclips.  it happens all the time on multiple platforms.

    w10, mc 2020.4, diy x299 7940x [view my complete system specs]
  • Thu, Dec 19 2019 2:08 PM In reply to

    • cls105
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • los angeles
    • Posts 513
    • Points 6,590

    Re: MC 2019.11 Now Available!

    I feel like bins inside of folders in a project sometimes are moved outside of the folder and into the root project.

    I keep seeing bins that were in folders, moving out of them.  I have no idea when it happens, it just seems to be happening.

    Also, with titler+, I can seem to write text sometimes.

    w10, mc 2020.4, diy x299 7940x [view my complete system specs]
  • Thu, Dec 19 2019 2:21 PM In reply to

    • jdrouette
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Montréal, Canada
    • Posts 437
    • Points 5,725

    Re: MC 2019.11 Now Available!

    The dropped audio issue has been logged as MCCET-3367 by Avid support back in November 2019. Still waiting for a fix.
    Avid Media Composer 2020.8 Symphony option, Avid Artist DNxID (DNxID Desktop Video Application v11.5.1), macOS 10.15.6, iMac Pro (2017) 10-Core, 3.0GHz... [view my complete system specs]
Page 2 of 2 (23 items) < Previous 1 2

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller