Latest post Tue, Oct 20 2020 4:24 PM by RalphC. 4 replies.
Page 1 of 1 (5 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Fri, May 25 2018 2:02 AM

    • robotx21
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Posts 17
    • Points 245

    Default Track Color issue

    Just noticed this today. When resetting track color to default color (at the track level), the track goes gray/white instead of a light green (light blue for audio tracks). This gray/white is a problem, because it is the same/very similar color to the default color a a clip that has been "disabled". The only way to get the original default color back is to go into interface settings, and check mark Default Timeline V tracks / A tracks. But now all tracks are defaulted to the proper default color. On top of this, if I have more than one track with media, and change one track color from default to another color, the other tracks that were default green change a light brown / beige color. If I change those back to default, they go grey white again. I have tested this on two systems, and new user settings. Is this a bug?

    Late 2013 MacBook Pro OS X 10.3.4 High Sierra Media Composer 2018.5 [view my complete system specs]
  • Fri, May 25 2018 1:26 PM In reply to

    • Marianna
    • Top 10 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Avid
    • Posts 11,546
    • Points 254,975
    • Avid Beta Moderators
      Avid Customer Advocate
      Avid Developer Moderator
      BlogAuthor
      SystemAdministrator

    Re: Default Track Color issue

    Robotx21

    Can you add your system speficiations please to your profile?  Click on your name in the upper right and then edit profile and add your systeminfomration and OS information.

    That helps us help you...

    Marianna

    Director of CSM | Customer Advocate [view my complete system specs]
  • Tue, May 29 2018 2:18 PM In reply to

    • robotx21
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Posts 17
    • Points 245

    Re: Default Track Color issue

    Done

    Late 2013 MacBook Pro OS X 10.3.4 High Sierra Media Composer 2018.5 [view my complete system specs]
  • Tue, Oct 20 2020 3:42 PM In reply to

    • campebejo
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Sep 20 2018
    • Sweden
    • Posts 47
    • Points 490

    Re: Default Track Color issue

    This issue is still persisting. :(

     

    MC v.2020.08
    Catalina 10.15.6
    Mac Pro (rack, 2019), 3,2 GHz 16-Core Intel Xeon W, 96 GB 2933 MHz DDR4, AMD Radeon Pro 580X 8 GB

  • Tue, Oct 20 2020 4:24 PM In reply to

    • RalphC
    • Top 50 Contributor
    • Joined on Wed, Sep 2 2015
    • Posts 2,540
    • Points 28,090
    • Avid Customer Advocate
      Avid Customer Service
      Avid Employee
      SystemAdministrator

    Re: Default Track Color issue

    Hi campebejo,

         Kindly pm your Avid master account email address and MC systems ID I will create a support case for you.

     

     

     

    RalphC

     

    MacBook Pro 15 2018 Intel Core i7 2.6GHz Mac 10.13.6 Intel UHD 630. [view my complete system specs]
Page 1 of 1 (5 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller