Latest post Tue, Nov 1 2016 2:59 AM by Mondo. 1 replies.
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Sun, Oct 30 2016 10:44 AM

    • WAIF2318
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Tue, Nov 15 2011
    • Posts 340
    • Points 4,205

    Sony XAVC_XDCAM(Folder)ama disappeared in MC8.5.3 for help

    I originally used ama PDZK-MA2V3.4.0  in MC8.4.5,recently upgraded to MC8.5.3 and ama PDZK-MA2V3.5.1 but cannon find

    Sony XAVC_XDCAM(Folder) only Sony XAVC_XDCAM(*.mxf),my camcoder is sony pxw-z150,can anyone help me?thanks in advance.

  • Tue, Nov 1 2016 2:59 AM In reply to

    • Mondo
    • Top 50 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Sydney Australia
    • Posts 1,626
    • Points 18,635

    Re: Sony XAVC_XDCAM(Folder)ama disappeared in MC8.5.3 for help

    Make sure you manually set Sony XAVC_XDCAM as the plug in in the source browser (don't use automatic). I don't kow what else to tell you as you haven't posted your system specs or mentioned what version of Avid you are using. Please psot your system specs as priority 1.

    HP Z820 16GB RAM Winx64Pro SP1/Xeon 2620 x 2/Quadro 4000 NitrisDX, Fiber client Unity client 5.3 Build 15440, 4 bay SSD dock (Addonics) Custom build: Asus... [view my complete system specs]

    John

    Can we go back to the way audio nodes used to be selected? Please? ie if you have audio nodes at the same time on selected tracks; then selecting 1 audio node selects them all at that time. Having to shift select nodes or add an in and out is time consuming and counter productive. At least make it an option.

Page 1 of 1 (2 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller