Latest post Mon, Dec 24 2012 4:54 PM by Jim. 1 replies.
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Mon, Dec 24 2012 2:58 AM

    • Jim
    • Not Ranked
    • Joined on Sun, Jun 3 2012
    • Bloomington, IN
    • Posts 21
    • Points 225

    Help with "Assertion failed" NumChannel error (maybe audio-related?)

    Dear Avid Community - I've got an hour-long doc that was working just fine (mainly DNX_HD145 & 220) but now playback of one particular section keeps giving me "Assertion failed" errors (see screenshot). When I remove the audio it plays just fine.

    I'm stumped since I haven't changed or upgraded anything (except installing the latest version of iTunes). 

    I'd really appreciate any advice on how to fix this.

    Thanks in advance

    - Jim

    Media Composer 6.0.3, MacPro(4,1), 2 x 2.26 Quad-Core Intel Xeon, 16GB RAM, OS 10.8.2, NVIDIA GeForce GTX680 [view my complete system specs]
  • Mon, Dec 24 2012 4:54 PM In reply to

    • Jim
    • Not Ranked
    • Joined on Sun, Jun 3 2012
    • Bloomington, IN
    • Posts 21
    • Points 225

    Re: Help with "Assertion failed" NumChannel error (maybe audio-related?)

    FWIW I updated to version 6.5.2 and still get the same error. (DOH!)

    Media Composer 6.0.3, MacPro(4,1), 2 x 2.26 Quad-Core Intel Xeon, 16GB RAM, OS 10.8.2, NVIDIA GeForce GTX680 [view my complete system specs]
Page 1 of 1 (2 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller