Latest post Tue, Jun 18 2013 12:40 PM by Jonno Woodford-Robinson. 144 replies.
Page 8 of 10 (145 items) « First ... < Previous 6 7 8 9 10 Next >
Sort Posts: Previous Next
  • Tue, Nov 13 2012 7:53 PM In reply to

    • DMcL
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Tue, Jan 3 2006
    • Posts 254
    • Points 3,265

    Re: Bug Thread - MC/SN Version 6.5.0

    Larry,

    Have you heard of any issues with audio mixdowns?  We mixdown individual tracks in dolby layout so they can be sent to Anystream for file encoding.  The mixdowns are 2 or 3 dbs lower than the original tracks.  Any idea what would be doing this?  Mixing down mono to mono.  Dolby 5.1 layout, NTSC, 1080i. 

  • Wed, Nov 14 2012 1:46 AM In reply to

    Re: Bug Thread - MC/SN Version 6.5.0

    DMcL:
    Have you heard of any issues with audio mixdowns?

    No I haven't, but IIRC, there have been reports of level changes between AMA linked media and transcoded media.

    Newscutter Nitris DX 9.5.3.5 * Media Composer 5.5.3.6 (At Home on PC running XP Pro) * Symphony 6.5.2.1 (At home on MacBook Pro3,1 running 10.7.2) * Interplay... [view my complete system specs]

    Larry Rubin

    Senior Editor

    The Pentagon Channel

    www.pentagonchannel.mil

  • Wed, Nov 14 2012 1:12 PM In reply to

    • DMcL
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Tue, Jan 3 2006
    • Posts 254
    • Points 3,265

    Re: Bug Thread - MC/SN Version 6.5.0

    Am I missing an audio setting or something???  Everything is exactly 3 dbs lower.  ????

  • Wed, Nov 14 2012 1:19 PM In reply to

    Re: Bug Thread - MC/SN Version 6.5.0

    DMcL:
    Am I missing an audio setting or something???

    There are no settings either in the audio mixdown window or the mixdown tab in media creation that affect levels. There should be unity parity between pre-mixdown levels and mixdown tracks, so long as tracks are not being combined but are maintaining a direct one to one relationship when mixing down.

    Can anyone else replicate and confirm this level drop issue in 6.5?

    Newscutter Nitris DX 9.5.3.5 * Media Composer 5.5.3.6 (At Home on PC running XP Pro) * Symphony 6.5.2.1 (At home on MacBook Pro3,1 running 10.7.2) * Interplay... [view my complete system specs]

    Larry Rubin

    Senior Editor

    The Pentagon Channel

    www.pentagonchannel.mil

  • Wed, Nov 14 2012 2:27 PM In reply to

    • DMcL
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Tue, Jan 3 2006
    • Posts 254
    • Points 3,265

    Re: Bug Thread - MC/SN Version 6.5.0

    Yeah, exporting one track at a time.

  • Wed, Nov 14 2012 6:56 PM In reply to

    • DMcL
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Tue, Jan 3 2006
    • Posts 254
    • Points 3,265

    Re: Bug Thread - MC/SN Version 6.5.0

    Seems to be s "bug" between the audio tool and audio mixer.  We mixdown mono and monitor the sequence in stereo but it's a dolby sequence.  If the output is mono and the sequence is monitored in 5.1 the mixdowns are 3dbs lower.  Odd to say the least....

  • Thu, Nov 15 2012 4:01 AM In reply to

    • Hayden
    • Not Ranked
    • Joined on Tue, Oct 23 2012
    • Nuueewww Ziland
    • Posts 10
    • Points 95

    Re: Bug Thread - MC/SN Version 6.5.0

    Hi the_dark & Marianna,

     

    include me and make that 5 users, will attempt the_dark's fix in mean time

    MC 6.5.2 Lenovo E31 Workstation Intel Xeon 1245v2 3.6Ghz (4 core) 16GB 1600mHz ECC UDIMM memory OCZ 256gb SSD Bootdrive Seagate 3Tb 7200rpm Datadrive... [view my complete system specs]
  • Thu, Nov 15 2012 1:57 PM In reply to

    • Marianna
    • Top 10 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Avid
    • Posts 11,267
    • Points 231,935
    • Avid Beta Moderators
      Avid Customer Advocate
      Avid Developer Moderator
      BlogAuthor
      SystemAdministrator

    Re: Bug Thread - MC/SN Version 6.5.0

    Hi Hayden.....

    Engineering found the issue by tunnelling in to tcurren's system and then using "the_darks" recipe.  My hope is this is fixed in 6.5.1 coming soon.

    Marianna

    Director of Online Communities and Forums/Customer Advocate [view my complete system specs]

    marianna.montague@avid.com

    mobile 813-493-6800

    Twitter:  avidmarianna

    Facebook: Marianna Montague

    www.avidcustomerassociation.com   |  Connect 2019 | April 6-7 | Aria, Las Vegas, NV

    WWLD

  • Thu, Nov 15 2012 1:59 PM In reply to

    • Marianna
    • Top 10 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Avid
    • Posts 11,267
    • Points 231,935
    • Avid Beta Moderators
      Avid Customer Advocate
      Avid Developer Moderator
      BlogAuthor
      SystemAdministrator

    Re: Bug Thread - MC/SN Version 6.5.0

    BTW I have a fix I can send to folks....  ing me on email like Hayden has done and I will send it along with the instructions.

    Marianna 

    Director of Online Communities and Forums/Customer Advocate [view my complete system specs]

    marianna.montague@avid.com

    mobile 813-493-6800

    Twitter:  avidmarianna

    Facebook: Marianna Montague

    www.avidcustomerassociation.com   |  Connect 2019 | April 6-7 | Aria, Las Vegas, NV

    WWLD

  • Fri, Nov 16 2012 7:30 PM In reply to

    • DMcL
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Tue, Jan 3 2006
    • Posts 254
    • Points 3,265

    Re: Bug Thread - MC/SN Version 6.5.0

    Also seeing glitch where a solo track of audio will register on the audio tool but will not be heard.  Tracks on direct out and 5.1 layout.  Will have to go into audio tool output and toggle on and off between mono/stereo and direct to make it work.  Sort of like waking it up again.  odd   

  • Mon, Nov 19 2012 5:46 PM In reply to

    • Maciek
    • Not Ranked
    • Joined on Fri, Sep 2 2011
    • Krakow
    • Posts 3
    • Points 45

    Re: Bug Thread - MC/SN Version 6.5.0

    Marianna;

     

    Finally i reinstall all new fresh system win 7sp1 american version, i followed all discussion and Title Tools works, but  after upgrading to mc6.5 i lost all bcc efects and avidfx works extremely slow. What should i do now ?

    maciek

     

    Marianna:

    T-

    I am emailing you a seperate file that might help us track this one down.  Look for my email.

    Marianna

     

    MC 6.5.01, Intel i7, 930@2,80Ghz, 18Gb RAM, win 7sp1, nvidia quadro1400, [view my complete system specs]
  • Tue, Nov 27 2012 12:27 AM In reply to

    • kkordisch
    • Not Ranked
    • Joined on Mon, Dec 5 2011
    • Posts 95
    • Points 1,175

    Re: Bug Thread - MC/SN Version 6.5.0

    I saw this bug on version 6.0.1.1, 6.0.3, and now 6.5.  If a system has been activated using a trial and then a dongle has been put on it... in around 30 days, certain bins that are over 30 days old will not open and will beach ball. To fix this we have had to go to the Library/Application Support/Avid/Licenses and trash the Pro_Editor folder. Then when we launch MC, we have to select the dongle option. Really strange.

  • Thu, Nov 29 2012 12:45 PM In reply to

    • jok71
    • Not Ranked
    • Joined on Mon, Oct 29 2007
    • Posts 39
    • Points 505

    Re: Bug Thread - MC/SN Version 6.5.0

    Anyone have EDL Manager up and running in 6.5.0.1? I am getting the following error message:

    libiomp5md.dll is not installed

    and EDL Manager won't run at all. Was working fine in version 6.

    EDIT: I ended up uninstalling the entire suite and doing a clean install of 6.5, after which EDL manager runs just fine. But after applying the 6.5.0.1 patch EDL manager stops working again and throws the above error.

    MC 2019.12 - Windows 10 Professional - HP Z4 - Quadro P2000 - 32GB RAM - Intensity Pro 4K [view my complete system specs]
  • Tue, Dec 4 2012 8:14 PM In reply to

    • Matt Wielgos
    • Not Ranked
    • Joined on Fri, Jan 6 2012
    • Cincinnati, Ohio
    • Posts 36
    • Points 510

    Re: Bug Thread - MC/SN Version 6.5.0

    Is anyone else having problems with Marque or title tools starting in Media Composer 6.5.0.1? I click on "Title Tool Application" in the Tools menu and the usual Marquee or title tool dialgue flashes on the screen and disappears. Can't get to any titles. When I uninstall the patch, title tool works fine. Any thoughts?

    Matt

    System 1: Avid Media Composer 8.0.1, Windows 7 64 bit Pro, SP1, Intel Core i7-2720QM CPU @2.20 Ghz. 16 GB ram. NVidia NVS 4200M w/drv. 9.18.13.2078. Dell... [view my complete system specs]
  • Tue, Dec 4 2012 9:55 PM In reply to

    • TCurren
    • Top 50 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Burbank, CA
    • Posts 2,994
    • Points 37,755

    Re: Bug Thread - MC/SN Version 6.5.0

    That's a known bug and you need to replace a DLL. Do a search on here to Marianna's article about it.

    Symphony Nitris Classic, Symphony DX, MC Soft, MC Adrenaline, MC Adrenaline HD, Unity, Terrablock, ProTools [view my complete system specs]

    Terence Curren Alpha Dogs, Inc.

    Burbank, Ca

    www.alphadogs.tv

    www.digitalservicestation.com

    www.editorslounge.com

Page 8 of 10 (145 items) « First ... < Previous 6 7 8 9 10 Next >

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller