Browse Site by Tags

Showing related tags and posts accross the entire site.
  • Error restoring Interplay database backup.

    Hello Avid community, I wonder if someone had ever experienced before the following error: 89990354 The given user shall be destroyed but was not deleted before. I faced this error while restoring a database backup in a Interplay server, I have searched but only found the error listed in the Interplay...
    Posted to Avid MediaCentral Forum (Forum) by Alexff10 on Tue, Mar 13 2018
  • upgrade Avid interplay server from 3.4.0 to 3.8

    Dears i need your help, I'm planning to update interplay server from version 3.4.0 to 3.8 , is it possible or should i go through another lower version ? the upgrade procedure is it just uninstall the old versions then restart and install the new one ? Thank you very much.
    Posted to Avid MediaCentral Forum (Forum) by johan on Mon, Aug 7 2017
  • upgrade Avid interplay server from 3.4.0 to 3.8

    Dears i need your help, I'm planning to update interplay server from version 3.4.0 to 3.8 , is it possible or should i go through another lower version ? the upgrade procedure is it just uninstall the old versions then restart and install the new one ? Thank you very much.
    Posted to Interplay Production Developer Forum (Forum) by johan on Mon, Aug 7 2017
  • avid airspeed 5000 status is not responding

    Dears i need your help. sometimes avid airspeed 5000 status is not responding , by click on airspeed 5000 and restart application in airspeed monitor its not working still not responding and from management console browser restart Airspeed Main App nothing working !, so i need to restart the server to...
    Posted to Avid AirSpeed Developer Forum (Forum) by johan on Thu, Jul 20 2017
  • Airspeed status not responding

    Dears i need your help. sometimes avid airspeed 5000 status is not responding , by click on airspeed 5000 and restart application in airspeed monitor its not working still not responding and from management console browser restart Airspeed Main App nothing working !, so i need to restart the server to...
    Posted to Avid Unity / Workgroups / Local Storage (Forum) by johan on Thu, Jul 20 2017
  • Using a custom server w/ Avid MC

    Hi! Any knowledge here would be of great help. Working with a company that just set up a new storage space on a custom server. I work off of Avid currently on a raid drive, but would like to utilize the space on our new server. It's not a server at all affiliated w/ Avid: we are running a custom...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by p.coyne on Thu, Jun 8 2017
  • Transferring Flexnet, volume, and floating licenses from one server to another

    Hi and thanks for any help, we are looking at removing one of the old servers here, and it turns out that this is the one holding Flexnet and our AVID licenses. We have some old Volume Linceses, as well as new Floating Licenses, and all of that will need to go on a new server (with a different MAC address...
    Posted to Licensing Options (Forum) by coleg ceredigion on Thu, Oct 8 2015
  • change inews server ip address

    Hi all, please i need to change my inews server ip address , because i will change the subnetwork , what is the steps to do that ?? and how to make sure everything will work fine after changing ip address (clients connected to inews server) ? my inews server version is :- Linux 2.6.18-238.el5PAE i686...
    Posted to Broadcast Newsroom (Forum) by johan on Wed, Dec 17 2014
  • MC 8.0.0 Server Workflow - Promax Platform

    Hi, Some help on this would be appreciated. Setup: New Mac Pro's (2014) connected to Promax Platform server (50TB on Windows Server 2012). Each Mac Pro is running OS X 10.9.2 and MC 8.0.0 and no Avid Unity involved. We have the server for simultaneous access to the media files but no simultanous...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Antonio di Ralamo on Tue, Jun 10 2014
  • Disk Timeout, thumbs.db

    Guys need some serious help with this, i'm out of ideas. Case of IT support "thinking" they know how AVID works, was told I had a virus on my PC which was infecting the network, while this did turn out to be correct, to fix it they fired on a MALWARE program on my PC, which has completely...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Kevin Laing on Tue, Jan 28 2014
Page 1 of 2 (18 items) 1 2 Next >

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller