Browse Site by Tags

Showing related tags and posts accross the entire site.
  • Re: connecting Nitris DX to the new mac pro?

    Sonnet DX thunderbolt for both Mojo and Nitris DX https://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=&sku=1119220&gclid=Cj0KEQjwpZO_BRDym6K_nMye7cEBEiQAVA7RaAvG_aSHjp03V3Qz-rKJUCm-gvAAcxtNbCQBiVbkptYaAtqW8P8HAQ&is=REG&ap=y&m=Y&c3api=1876%2C92051677682%2C&Q=&A=details http...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by AJN on Fri, Sep 23 2016
  • Re: Canon XF codec with MC

    [quote user="usatraveler"] For VHS - what are your system specs? Depending on what kind of expansion you have available on your computer, you can get a basic I/O device to capture VHS into MC. [/quote] Well I just bought a Mojo SDI for that very purpose and it was a total wast of money because...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Monique Chia on Mon, Dec 8 2014
  • Re: VHS capture with Mojo ?

    [quote user="AndrewAction"] Hi Monique, I have ingested VHS for years. [/quote] I tried it once but it gave me indigestion. Ha-ha-aha-ha-aha. Sorry, wierd sense of humor. OK, now Im serious. Thanks for your detailed answer. It is appreciated. I am going to follow your suggestion. I have used...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Monique Chia on Sun, Nov 16 2014
  • Re: VHS capture with Mojo ?

    (Andrew) I was trying to avoid having to do it twice, but now look at the mess I am in. (Scott) I wish I would have gone the ADVC110 route. I would probably be done by now :-( “ I got my mojo working, but it just won’t work on you ” – Muddy Waters Well, my mojo is not working...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Monique Chia on Sat, Nov 15 2014
  • Audio plays in timeline, but does not after export to CD?

    Audio recorded on a DAT in LP mode(I think is the problem). Plays fine in timeline, but after export to CD no sound? I have checked settings all seem OK. I have imputed from DAT in SP mode and no problem. Is there another way to record the DAT audio into the system other than normal Capture mode? I am...
    Posted to Avid Xpress Pro - PC (Forum) by Ken on Sat, Nov 1 2014
  • Avid MC 7.0.2 Spontaneous Offline Media

    Hello, I am currently working on a project using Macs running 10.8.5 and Avid MC 7.0.2. The budget did not allow for the rental of a full Isis-type server (which is likely the culprit here), so there are three rigs running cloned drives and individualized projects per computer. The project was working...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by bonaphyde47 on Tue, Feb 18 2014
  • Dual monitors + client monitor on 2013 Macbook Pro Retina

    I'm looking to put together an avid dual monitor + client monitor setup on a 2013 Macbook Pro Retina. As I understand it, I should be able to run one monitor via one of the thunderbolt connections and the other daisy chained on an external thunderbolt hard drive that has a second thunderbolt port...
    Posted to Get Started Fast (Forum) by anissem on Sun, Dec 8 2013
  • 4:4:4 and 4:2:2

    Hello everyone, I've had a request from a client to make some 4:4:4 deliveries to HDCam-SR. This is the first time I've done a 4:4:4 delivery, and I was wondering if there's anyone here who could help me clear up a few things. I'm using MC 6.0.1, a Mojo DX, and an SRW-5500. I know how...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by shenanigans on Wed, Dec 4 2013
  • MC Digital Cut out by a field since new Mojo

    Hi all, Being generic to start with... We have an edit suite running MC 5.5.3.2 on a HPZ400 with correct QT & Nvidia drivers. We are having issues insert editing back into a master (digi beta over sdi) since recently replacing a Mojo SDI with a Mojo DX. It seems to insert a field of black at the...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Dene Eastman on Wed, Nov 6 2013
  • Re: MC5 and Digi002 error - ADM_ILLEGAL_SYNCSRC

    While trying to solve some capture issues, I stumbled upon something interesting. If I go into capture mode and set the audio to 002 S/PDIF, then the 002 symbol goes green showing sync. If I go back to normal editing mode, then the 002 light goes off with the usual error message - ADM_ILLEGAL_SYNCSRC...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by mtahir on Wed, Jun 26 2013
Page 1 of 10 (94 items) 1 2 3 4 5 Next > ... Last ยป

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller