Browse Site by Tags

Showing related tags and posts accross the entire site.
  • Importing P2 problem

    Hello ! I have problems when I import P2 clips to my Media Composer 3.5. The media is on a new hard drive that has never had any media before. I have copied from P2 card and folder contains both content and text file. What happens is that I get the following error message . " No clips were found...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Balsam on Fri, Mar 2 2012
  • Trouble importing mxf files in MC 3.1

    I hope someone will have the answer to this because I am so lost. I've been working on a project in MC 3.0 with P2 media. I've successfully imported loads of footage so far. Tonight however, I couldn't import two of the cards. I transfered them onto the computer HD like normal then tried...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by heiner on Fri, Sep 23 2011
  • Trouble importing P2 mxf files at 1:1

    I shot some SD footage on my Panasonic HPX170 at the 480 60i DVCPRO setting. I am on a MAC Pro with MC 3.1 (no mojo). Eventually what I shot needs to be delivered on DVD as well as uploaded to a site for streaming. Try as I might, I can't seem to import the P2 clips at 1:1. I've changed Media...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by heiner on Fri, Jan 8 2010
  • P2 files offline after Avid reboots

    I'm having difficulty understanding how AVID treats P2 media. I can import "P2 Clips to bin" with no problem from a folder on my computer (eg. e:\Video Project X\P2 Card 1\) and the files come in great. But when I shut down AVID and re start it, all the files are "Offline" and...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by jpottenger on Tue, Jun 23 2009
Page 1 of 1 (4 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller