Browse Site by Tags

Showing related tags and posts accross the entire site.
  • Only reference files when exporting an AAF

    Hi, I'm trying to export sound from AVID Media Composer to Pro Tools. I'm creating an AAF. However, when importing the AAF-file in Pro Tools there's only reference files. NO sound is included. I chose consolidate via. the ''Send to Pro Tools''. Do you have any ideas of what...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by sofiegw on Thu, Sep 29 2016
  • SubCap subtitles altering the picture??

    Hello, I have encountered a very frustrating problem. When I try exporting my project which also contains subtitles made with SubCap, the subtitles affect the picture. Every time an individual subtitle is displayed, the whole picture becomes a bit brighter, and when the subtitle dissapears, picture goes...
    Posted to Get Started Fast (Forum) by JuanJuig on Tue, Aug 30 2016
  • Why is Pro Tools 12 not syncing with my interface?

    Hello, I'm new hear and already this is my first question/concern/issue... I have Pro Tools 12 and a PreSonus Studio 192 interface. For the first month of having them both, they worked completely fine together, and all of a sudden, now I am getting, "ASIO device properties have been changed...
    Posted to Get Started Fast (Forum) by DerekSithidej on Wed, Aug 24 2016
  • Re: Matrox MXO2 Mini

    Hello Denny, As an Avid Partner Bluefish444 can provide you with a professional product that fits that requiremnt exactly. The Bluefish444 Epoch | 4K Neutron is a simple pathway to UHD 4K video IO support for Avid Media Composer software. 4K Neutron features 2 bi-directional 3G SDI connectors for SD...
    Posted to Complete Your Suite (Forum) by Bluefish444 on Mon, Aug 22 2016
  • delete offline media files from media tool !

    Dear all , I have avid ISIS 5000 storage and avid newscutter v 10.0.5 , i need to delete offline media files where they corrupted or damaged from workspace , i have more than 600 bins in one project so i cant open each bin and select offline media to delete it , all solutions to fix offline media files...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by johan on Sun, Aug 21 2016
  • offline medua files

    Dear All, after deleting media files by date for example all files in 2014 using media tool and selecting master clips , precompute clips media files in avid newscutter , some files in 2015 & 2016 are offline media ! but before deleting was working great without problems , why after deleting some...
    Posted to Avid ISIS | 2500, 5500 and 7500 (Forum) by johan on Mon, Aug 15 2016
  • Re: bluefish444 lust avid media composer 8.5 compatible?

    Hello Tristan, I just noticed your enquiry about the compatability of Bluefish444 cards with Media Composer 8.5. Unfortunatly the Lust card is not supported, this product was end of life before Bluefish444 joined the AVID OPEN IO ecosystem. If you are interested to see what products are compatible all...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Bluefish444 on Mon, Aug 8 2016
  • Preparing RED (R3D) AMA for Color - Need Round Trip Advice

    New to the Red / Avid workflow. So please pardon if I am missing something that should be obvious. I have finished cutting a feature (Wooohooo!) and am trying to prepare it to pass off for coloring at a lab with Resolve (nervous). The source material is about 15TB of 5K R3D (dear god). Which I had AMA...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Drew on Thu, Aug 4 2016
  • How do you add more effects like TRIM TO FILL after using STABLIZE

    I have a clip that I added Stablize too. Worked like a charm! When i try to add TRIM TO FILL - It says EFFECT DOES NOT APPLY It also blocks it in reverse. I can't stablize a clip after it's been Trim To Fill. Is there a work around for this in AVID?
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Andy on Wed, Jul 20 2016
  • Need to add detail into the tape column

    Hi people. I have AMA linked in a red camera clip (B047_C001_0101D4) and need to add the full name (B047_C001_0101D4_RDC) to the tape column, however i am unable to do so and not sure why. currently the tape column is blank. Im using the trial version of avid 8.5.1 on Windows 10 PC. ALso tried to do...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by ricky47m on Wed, Jul 13 2016
Page 4 of 30 (300 items) « First ... < Previous 2 3 4 5 6 Next > ... Last »

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller