Browse Site by Tags

Showing related tags and posts accross the entire site.
  • Rebuilding ProjectMedia

    Good afternoon. I have a project that I created and worked on at the end of 2015. Since then the system storage has changed quite a bit, but I have all the media. I have run into a few challenges that even after 10+ years with AVID I cannot figure out. 1. P2 media was used. The media is on a different...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by opie177 on Fri, Dec 2 2016
  • Rescatando un MC 3.0.1 en el 2016

    Hola a todos. Estoy rescatando un media composer 3.0.1 en macpro G5 OSX 10.5 y lo he logrado, el unico inconvenniente que tengo es que estoy tratando de ingestar material de Panasonic P2 a travez de de IMPORT P2 > Clips to bin y solo se aparece el audio en el clip mas no el video, el cual aparece...
    Posted to Foro en Español (Forum) by xaguirre on Thu, Jul 28 2016
  • Persistent P2 import problems

    Hey, I'm having a strange problem with P2-import that started with MC 8.5.2. When using legacy import, you'll get the previous P2-cards clips into your bin with the new import. Just to clarify: Stick a P2-card (A) into the slot 1 import clips to bin take the card (A) out and put a new one in...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by kurppaK on Mon, Jun 27 2016
  • P2 Export not working with Newscutter 10.5

    Hello all, I'm at my wits end between AVID and Panasonic on a specific compatibility issue between Panasonic P2 Card Readers and AVID Newscutter 10.5.4007, so I wanted to post the problem here and see if anyone has run into it before. I'm working in an enterprise environment, and all of the computers...
    Posted to Broadcast Newsroom (Forum) by wayforwardtovision on Wed, Feb 17 2016
  • AMA 4K export

    MC 8.5, Frame Flex, Winodws7, ISIS storage. I have Varicam 4K clips - AVC-Intra4K_LT / 29.97PN, overcranked 120fps. .mxf files. After linking, the bin's AMA Plug-in column reads PanasonicP2 MVP_MSP Plug-In. For file type, I've tried both auto-detect and .mxf. Both return the clips using the Panasonic...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by curtisn on Thu, Feb 11 2016
  • P2 cam not talking to Avid any more

    Ok - strictly not talking to a PC rather than Avid - but just a quick post to see if anyone had the experience and has a fix? Used cam for 4 years via USB2 to offload P2 cards. Wobbly yesterday and no talkie any more - had a couple of connections and unsuccesful slow transfers but that is worse than...
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by DIESELE on Tue, Jan 26 2016
  • Legacy P2 AMA Plugins

    Hi, I don't seem to be able to find a compatible P2 AMA plugin for MC 8.1. I can download V4.4 and V4.5 which cover MC 8.4 onwards or I can download V2.6 which is too old for my MC 8.1. Looking at the compatilibily chart I think I need V4.2. Any help would be greatly apprciated. Leigh
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Leigh on Thu, Jan 7 2016
  • Linking to AMA P2 Crashes Media Composer on "Link to Media..."

    In case anyone has this problem and using internet/forum search for solution. I upgraded to MC 8.4 and could not successfully link to my P2 files, even though I updated the P2 Plugin from Panasonic. This is what would happen while my P2 card was connected. In Media Composer... File>Link to Media....
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Lateguy on Mon, Sep 14 2015
  • Problem importing P2 Proxy Media from Panasonic Varicam 35

    I'm working on a production that's shooting with the new Panasonic Varicam 35. This camera creates both RAW files, and simultaneously a set of HD Proxy files which are saved in a P2 file structure. The idea is to use this second set of files for offline editing, eliminating the need for a Resolve...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by JMac on Fri, Apr 24 2015
  • MC 8.1 on AMA P2 file Exception cannot create the AMA sample mapper to play this clip

    Hi all, i read about this exeption all over the internet but didn't find a soultion. So i report here my problem. I'm running MC 8.1.0 on a OSX 10.9.5 2 x 2.66 GHz Intel Xeon 24GB DDR3 with the NLE plug-in from Panasonic ver 4,2 linking P2 material trough AMA link is fine. but i'm not able...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by D-Color on Fri, Nov 21 2014
Page 1 of 21 (204 items) 1 2 3 4 5 Next > ... Last »

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller