Browse Site by Tags

Showing related tags and posts accross the entire site.
  • Render In+Out selection and audio keyframes for volume are gone?

    Has anybody had this bug/issue? I'll render a selection with ins and outs and any effect in the selection ( like the telephone B audio EQ) loses the volume audio keyframes and the newly rendered clip plays back at full volume, gain still saved. I can adjust it by again adding a volume keyframe and...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by PlaidPics on Tue, Jun 12 2018
  • Media Composer 8 crashes when starting up

    I upgraded from MC 5.5 to 8 in Dec 2016. I had no problems with my occasional use last year, but now it crashes when I launch it. At first it stopped with "Initiating MCState" at the bottom of the window. After following some of the tips in this community, such as deleting the MCState, settings...
    Posted to Get Started Fast (Forum) by Dennis on Wed, Jan 24 2018
  • Avid Media Composer 8 not linking to MXF

    I'm currently working out of a trial version of Avid media composer 8 and it will not link to mxf files. The plugin is supposed to be included into the version of composer. Does anyone have a solution for this? Thanks!
    Posted to Get Started Fast (Forum) by meg.danger on Mon, Jan 18 2016
  • Avid Media Composer 8.4 subscription & New Blue Titler

    I noticed I can only download 2.5 and 3 trial version with my subscription. But I am learning a lesson from Lynda.com and they are demonstrating via the Titler Pro effect, from the 1st version. When I try to export the exercise lesson I downloaded from them it warns me that the effects won't render...
    Posted to Get Started Fast (Forum) by enterframes on Fri, Jan 8 2016
  • Spinning Lollipop while editing...

    I have MC 8.3.1( and have tried a few other version of 8 and same issue) with a Mini Deck Link Monitor contected to a mid 2010 mac pro tower (westmehere) dual 6 core 2.66GHz machine, 24 gigs of RAM, ATI HD 5870 graphics card and a newly installed SSD HardDrive(which I thought would help but didn't...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Chrisedit on Thu, Nov 12 2015
  • Spinning Mac Lollipop while editing...

    I have MC 8.3.1( and have tried a few other version of 8 and same issue) with a Mini Deck Link Monitor contected to a mid 2010 mac pro tower (westmehere) dual 6 core 2.66GHz machine, 24 gigs of RAM, ATI HD 5870 graphics card and a newly installed SSD HardDrive(which I thought would help but didn't...
    Posted to Get Started Fast (Forum) by Chrisedit on Thu, Nov 12 2015
  • Title Tool Crash MC 8.3.1

    Hello, I am using Media Composer 8.3.1 on my Late 2008 Macbook Pro (upgraded ram and harddrive recently). My OS is the most current Yosemite. Every time I use Title Tool it will open up, let me create a title but then when I go to save it, the whole thing disappears and I get the spinning color wheel...
    Posted to Get Started Fast (Forum) by AngelaBanks on Fri, May 15 2015
  • I want de-activate&re-activate

    I had my PC failure. After I replaced it, my MC no longer works. How I can clear my old activation to? And I need reactivate my MC. I'm from JAPAN,now. Theare is not any support service in Japan. Any help appreciated
    Posted to Get Started Fast (Forum) by raynols on Mon, May 11 2015
  • Titles imported with .mov with alpha channel look ugly

    Hello, I've been working on a lengthy title sequence for quite some time now. I worked with After Effects since I am familiar with the Text creation and prefer it over Newblue and Avid's title creator. (It's what my collegues use too, so...) When I export my titles as .mov with alpha channel...
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Marc_89 on Sat, Apr 25 2015
  • Failed on install when upgrading from MC 5 to MC 8

    Hi all. Have just purchased the upgraded from MC 5.5.2 to MC 8.3.0 I also had to update my Mac OS from Lion 10.7.5 to Yosemite 10.10.1 prior to install. I am running a 2011 27inch iMac with 3.4GHz Intel Core i7 with 8GB Ram. Prior to attempting to install MC8 I de-activated and uninstalled my current...
    Posted to Get Started Fast (Forum) by punk1969 on Thu, Jan 1 2015
Page 1 of 2 (17 items) 1 2 Next >

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller