Search

Page 1 of 4 (31 items) 1 2 3 4 Next >
  • Re: Find function not working in 8.8.5

    UPDATE: We've noticed that the SearchData file itself is being saved as a .TXT file (text file), whereas other systems SearchData folders where the FIND function IS working, their files are saved as UNIX files. Possible we've got some corruption or a bug somehow, if this helps? Mac Pro 4.1 Avid MC 8.8.5 2 x 2.26ghz Quad Core Xeon 16gb 1066mhz
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Davelip75 on Tue, Oct 9 2018
  • Find function not working in 8.8.5

    I've been unable to use the "FIND" function for several weeks now, and previous posts on the forum with fixes have not worked. I have trashed the SearchData folder for my system, multiple times, to no avail. What has worked was taking someone else's system "SearchData" folder and tossing that in my project, which populates
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Davelip75 on Tue, Oct 9 2018
  • 8.8.5 crash when you open bin from finder level?

    I've discovered a possible bug in 8.8.5. If you hit "find bin" and get the "bin not in this project" message, and do not hit OK, then go to the finder level, find that missing bin and open it, without hitting OK in the Avid Dialogue box, Avid will lock you out. Any work arounds in this scenario without force quitting? Mac Pro
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Davelip75 on Mon, Sep 24 2018
  • Digital Noise on thumbnails issue in 8.8.5

    Hello USING 8.8.5 and still see this issue, which was addressed on another post from 3 years ago, supposidly corrected in 8.4. We are using Avid MC 8.8.5, and are encountering an issue with thumbnails turning into digital noise, black, or white patterns. Any advice? This is in a new project, 23.98p HD 1080. DNx36 media. OSX Yosemite 10.10.5 MacPro 2
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Davelip75 on Sat, Aug 18 2018
  • Re: Thumbnails in bin - MC 8.2

    Hello, following up with this old post... USING 8.8.5 and still see this issue... We are using Avid MC 8.8.5, and are encountering a simliar issue with thumbnails turning into digital noise, black, or white patterns. Any advice? This is in a new project, 23.98p HD 1080. DNx36 media. OSX Yosemite 10.10.5 MacPro 2 x 2.26ghz Xeon 16GB 1066 DDR3 ECC Ram
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Davelip75 on Sat, Aug 18 2018
  • AVID MC8 List Tool EDL- Dissolves as Cuts?

    Hi all, I"m using Avid MC 8 for the first time (8.8) on a feature, and I see that the List Tool EDL option "SHOW DISSOLVES AS CUTS" is no longer available. Our sound department is asking for this in the turnover. They are also asking for "Dont Show Black/Leader," which I have not used before.... Any thoughts on how I can include
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Davelip75 on Mon, Nov 6 2017
  • Cut on MC 5.5.5 - Footage now soft in MC 7.0?

    Hi there, I have a documentary, original shot on VHS, 4x3. The footage has been imported 1:1, and edited in an SD 30i project. The project was cut on Avid 5.5.5 (important...) As per advice, for finishing purposes, I brought the locked cut into a 1080i 59.94 project. In order to retain the 4x3 look, I'm using the REFORMAT effect on V6 (Video Track
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Davelip75 on Tue, Sep 13 2016
  • Re: HELP- Exception: Sequence refers to non-existent track (Audio)

    Thank you Marianna. I tried unlinking/relinking, modifying the clips to add back the missing audio tracks, none of that worked. I'm working on a project started 8 years ago in 30i SD (all tape based SD media), and I"ve brought it into a 59.94i project for HD deliveables as per Technicolor.j I was able to isolate the clips in question within
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Davelip75 on Wed, Aug 3 2016
  • HELP- Exception: Sequence refers to non-existent track (Audio)

    It must be a full moon, my Avid is going completely wacko. 59.94i sequence containing uprez'd tape based media (1:1). When I uprezed, I did not capture audio, just video. Now, my sequence is showing 1 tape's audio is gone (even though if I try bringing up an old version of the sequence in another project, everything is still there). I've
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Davelip75 on Wed, Aug 3 2016
  • Re: 30i project to 59.94 4x3 - photos squeezed w/Avid Pan Zoom

    The project is intended to be screened at 4x3 and is all archival SD media (VHS & Mini DV). I realize I could go 16x9 centercut and blow everything up, but it's not the look I want. Technicolor recommended that I take my project from 30i to 59.94i, this way I can take advantage of higher resolution on photos, graphics/titles, and I'll have
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Davelip75 on Tue, Aug 2 2016
Page 1 of 4 (31 items) 1 2 3 4 Next >

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller