Search

Page 1 of 1 (5 items)
  • Re: Set the default AMA Plugin

    Hi Steve, I did not talk from analysing the files to choose the right AMA plug-in. It would be useful to hold the last used plug-in when choosing another folder for linking. Next step could be to define a setting for the prefered AMA plug-in when you use most times the same material this makes more sense than everytime change to the right plug-in. That
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by cgnbroadcast on Sun, Jan 6 2019
  • Re: Set the default AMA Plugin

    It is possible while source browser is processing the clips to mark them (not easy to catch all in this time) and choose the right plug-in via right click -> link with .... AMA Plug-in. But choosing next folder or card switch back to the default AVID MXF AMA plug-in and did not use the last used plug-in. This is really anoying when you need to ingest
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by cgnbroadcast on Sun, Jan 6 2019
  • Set the default AMA Plugin

    Hi, does anybody know where to set an prefered AMA plug in for the source browser? On every new path you navigate, source browser is processing the MXF files of SONY cameras with the AVID MSP_MXF plugin instead of the XAVC_XDCAM Nablet plugin. This is very uncomfortable, because you must always wait until all clips are processed by the "wrong"
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by cgnbroadcast on Thu, Oct 18 2018
  • Re: 1080 50i output signal on 1080 25p project on MC Nitris DX

    Hi Brian Yes, but when I feed in for example a progressive material from a HDCam VTR I will also have a progressive indication on the output when I want to record the signal back to the VTR. regards James
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by cgnbroadcast on Sat, Jun 27 2009
  • 1080 50i output signal on 1080 25p project on MC Nitris DX

    Has anybody made the same experience on this behavior. The project is 1080 25p and the imported material is also on this resolution. On an connected Monitor (JVC) via HD-SDI signal the status display shows a 1080 50i signal. To be shure I tested it also on another monitor model with same results. The material looks also on the HD-SDI more shuttering
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by cgnbroadcast on Sat, Jun 27 2009
Page 1 of 1 (5 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller