Search

Page 1 of 4 (37 items) 1 2 3 4 Next >
  • Re: Upgraded to 8.8.2 now ilok is not running

    [quote user="jaraszek"] Hi MattB Just download latest version ilok installer http://installers.ilok.com/iloklicensemanager/LicenseSupportInstallerWin64.zip Unpack, install, restart computer and You are good to go. cheers [/quote] As you are using Windows 7, you also need to make sure you have the following update installed to be able to install
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Woldcam on Wed, Apr 19 2017
  • Re: How to import/AMA Link c300 footage into Avid 8.2.2?

    Hi Sam, Do not worry, C300 and AMA works perfectly in 8.2.2. Please read my answer in another thread regarding workflow: http://community.avid.com/forums/p/131027/748282.aspx#748282
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Woldcam on Mon, Mar 2 2015
  • Re: No video playback with Media Composer 8.3

    [quote user="TVJohn"] This from a long running post " There are some effects that must be rendered, even with proper hardware. The card you are using is a potent one, but if Avid does not recognize the card or driver, it will "turn off" hardware graphics accelleration. There is much posted as to how to enable a GTX card for
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Woldcam on Fri, Feb 20 2015
  • Re: No video playback with Media Composer 8.3

    I can agree with that. I guess a lot of users, at least for those who does video and editing as a second job, don't have a dedicated editing system for Avid, but wants most "bang-for-buck" overall. But to be "truly" certified, the card would also need to be in a Avid-certified computer, wouldn't it? I guess if you reported
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Woldcam on Wed, Feb 18 2015
  • Re: No video playback with Media Composer 8.3

    Yes, of course I'm aware of that. We have a combination of certified computers (an HPZ800, f.ex.) and DIY-ones. I searched for the post where I thought I read about a similar problem with a certified card, and I have to apologize and withdraw my previous claim; the problem were most likely casued by having an old, secondary GPU installed in the
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Woldcam on Wed, Feb 18 2015
  • Re: No video playback with Media Composer 8.3

    If it's not an SLI issue, 344.75 should work. I'm currently using that driver with three different cards/computers; a 780, a 780Ti and a 970 card. For every MC-version prior to 8.3 I've managed to enable ACPL GPU-effects by modifying QualifiedGPUBoards.txt to include my card and driver version. But not for MC 8.3. With this version and modified
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Woldcam on Wed, Feb 18 2015
  • Playback of sequence is delayed when audio tracks are enabled

    Hi! On one of our PCs we recently started having problems with delay when playback of a sequence is started. (Space/Play-button). Sometimes it takes half a second before playback starts, sometimes FOUR or FIVE seconds. If we power off / disable all audio tracks, everything is running smoothly. I've tried to disable the AJA Hardware, both in Avid
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Woldcam on Mon, Jan 26 2015
  • Re: Can't AMA Link to Canon C300 footage

    Please read my answer from another c300-thread regarding this: http://community.avid.com/forums/p/131027/748282.aspx#748282 Does it solve your problem? Regards, Espen
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Woldcam on Tue, Jan 6 2015
  • Re: v8.3 computer screen oddity

    I can confirm the exact same issue. PC system. MC 8.3. AJA IO Express. Latest AJA drivers and OpenIO-plugin. I also tried moving the Source/Record-window to the primary monitor in our non-mirrored setup, but the problem is persistent. Regards, Espen
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Woldcam on Fri, Jan 2 2015
  • Re: Nitris DX

    Hi Nick, We're about to start the process of selling some used equipment on TVBay/ebay, including a couple of Nitris DXs. We're located in Stavanger, Norway. I think we would be willing to compete with the ebay listings you've found regarding price. You can contact me on espen@woldcam.no if interested. Regards, Espen Woldcam AS
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Woldcam on Sat, Dec 13 2014
Page 1 of 4 (37 items) 1 2 3 4 Next >

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller