Search

Page 1 of 2 (14 items) 1 2 Next >
  • Re: Media Composer 2018.4 Marker Updates - Printing Bug

    As a follow up, the printing bug has indeed been fixed in release 2018.9 The printouts have been improved and list the contents of the Markers table correctly with proper headers, including the project name as well as the sequence. Also, the columns are properly formatted and sized, regardless of their appearance on the screen. My kudos to the programmers
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Raldan on Tue, Sep 18 2018
  • Re: Media Composer 2018.4 Marker Updates - Printing Bug

    Avid MC 2018.5 release fixed the print bug: p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 10.5px Times} Bug Number: MCCET-2434. The Marker window did not display correctly after you printed markers. The missing Sequence Name and date of printout in the header of the printout HAS NOT been addressed.
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Raldan on Fri, May 11 2018
  • Media Composer 2018.4 Marker Updates - Printing Bug

    There is a bug related to printing Markers. The previous version of MC printed a header with the sequence name and the date of the printout. Only the table of markers is printed now. Additionally, after printing, the display of the marker panel changes, removing the bottom buttons including the hamburger menu.
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Raldan on Mon, Apr 16 2018
  • MC 8.9.3 Change in Marker Text Entry

    With this version, I have to click in the text window to enter text after setting a Marker on the timeline. This also affects macros using the Avid artist Control Panal. I used to be able to automate the marking of show sections using the Eucontrol software. But, because of this bug, the text isn't added to the Marker Comment. It does, however place
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Raldan on Mon, Nov 20 2017
  • Re: Wacom still not fully fixed in 8.7

    Hi Marriana, I also have this issue with the following system specs. MacOS 10.5.5 (Yosemite) Avid MC 8.8.0 (Symphony Option) Mac Pro (Mid 2010) 32 GB Wacom Intuos Pro (Medium) S/W Ver. 6.3.15-3 (Rolled back from 6.3.20-11) The pen essentially selects/highlights anything in its path, clip names, hamburger buttons, bin windows. If I''m not careful
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Raldan on Thu, Mar 9 2017
  • Master Clip corruption - Missing Waveform on Right Channel

    We have occurances of corrupted master clips that are missing one channel of waveform data, always the right channel, of a dual mono pair of audio. (We run in alternating L/R always, and all stereo clips are a pair of channels, left and right) These clips trigger this error message in the console when used in a timeline: Exception occurred during waveform
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Raldan on Mon, May 23 2016
  • Re: Avid 8.0 Markers Text wraping

    [quote user="emilnikkhah"] But when I export markers to Text file it still is just partial, have you managed to get the hole text in export? /Emil [/quote] I've experienced the same problem, not only in exporting, but in printing. i suspect the problems are related. i've found that if I increase the size of the window on the screen
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Raldan on Tue, Sep 23 2014
  • Re: Avid Symphony V6.0.1 Audio Mixdown omitting clips

    Yes, we're using an ISIS. So far, we haven't noticed any other clips being dropped using the dummy clip work-around, but as you say, that's no guarantee we have everything.
    Posted to Avid Options Forum (Forum) by Raldan on Wed, Mar 14 2012
  • Avid Symphony V6.0.1 Audio Mixdown omitting clips

    We've been experiencing Audio Mixdowns that fail to include some clips. So far, these omitted clips are the first instance of a clip on a track. The track may vary, but, the render repeats the same omission every time. Also, there have been more than one track affected, in our cases, it is a pair of tracks (3&4 or 5&6) that are affected
    Posted to Avid Options Forum (Forum) by Raldan on Wed, Mar 7 2012
  • Re: Skipped field1 / Double field2 on "stop" command.

    If I may interject here... I first discovered the problem when doing fixes using insert edits. The deck was a M2000 and the project format was 1080i using DNxHD145. The field repeat we are experiencing is on the last frame of a video insert, which is indeed during a digital cut. The feature you mention explains why the system on stop displays only field
    Posted to Avid Options Forum (Forum) by Raldan on Sun, Oct 29 2006
Page 1 of 2 (14 items) 1 2 Next >

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller