Search

Page 1 of 1 (9 items)
  • Re: NEXIS 18.4 download?

    Hi Marianna Sorry but CS was so fast responding :-) Already have the software. Nevertheless AVID should check what's happening with the download link. Best regards Gonçalo
    Posted to Avid NEXIS | PRO (Forum) by goncalo on Wed, May 16 2018
  • Re: NEXIS 18.4 download?

    Hi Marianna I'm also tryinfg to download the Nexis 2018.4 from our AVID account and the download fails to start. Any way to get around that? I have a nice shining NEXIS PRO 40TB looking at me asking for the software :-) Best regards. Gonçalo
    Posted to Avid NEXIS | PRO (Forum) by goncalo on Wed, May 16 2018
  • Re: Error writing Properties to Asset Manager

    Hi all We also are getting a similar behavior when capturing from tape or when checkin-in a bin with AMA based media, with Media Composer 8.7.2 on Interplay 3.6. The error "Error writing properties to asset manager Asset not found in database ID: (then a gazillion numbers) (Thanks N Ryan for the nice description) pops up, we do OK and the capture
    Posted to Avid Interplay (Forum) by goncalo on Sat, May 20 2017
  • Re: Read Drops on Path Diag testing 10Gb connection to Nexis E4

    Hi all Problem solved: Loop tests have this behavior :-) - the default test time was on 2 min - 120sec so everytime it restats the loop it goes to zero. The sluggishness was due to a misconfiguration, on some of the editors, on the Myricom settings related to the FlowControl not being active. Best regards Gonçalo
    Posted to Avid NEXIS | PRO (Forum) by goncalo on Tue, Dec 6 2016
  • Read Drops on Path Diag testing 10Gb connection to Nexis E4

    Hi all We're getting read drops (to zero) every 125sec during a PathDiag test to a 10Gb Myricom connection to a 3x Nexis E4 120TB system connected to a CISCO 4500X. Clients are MAC PRO's Type 5.1 running Yosemite 10.9.5. Nexis client nd server is 6.2.2. The Myricom driver was downloaded from Myricom site, is version 1.3.5 and settings were done
    Posted to Avid NEXIS | PRO (Forum) by goncalo on Mon, Dec 5 2016
  • Re: Avid 7.04 - Blackmagic & Yosemite 10.10.1 - Batch Capture problem

    Hi Adriano This trick didn't work with MC8.2 on Maverick. We are having the same issue here with MC8.2 on Mavericks using BM software 10.3.4. Tried also with MC 8.2.2 and BM 10.3.7 with the same result. Cannot go to MC 8.3 because our system is connected to an Interplay system. Hint: Tried with AJA ExpressI/O and worked at first, without any genlock
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by goncalo on Wed, Feb 18 2015
  • Re: What new features do you want in MC 6?

    Hi all Honestly don't know if it was already mentioned before but a great new feature for the MC6 or previous MC5.5.x (x>3) would be the Multithread Processing for all the Effects :-) mainly for the FluidMotion ones. Best reagards Gonçalo Fernadnes
  • Re: MC 5.X on Unity 4.1.5

    Z400 running win XP SP3 with ATTO Celerity FC41ES managed to connect, with no problems, to Unity. Even managed to open a project and work with it. Final tests to come til the end of the month.
    Posted to Avid Unity / Workgroups / Local Storage (Forum) by goncalo on Wed, Aug 3 2011
  • MC 5.X on Unity 4.1.5

    Hi all Have a Unity with File Manager running MN4.1.5, 2x MediArray ZX /oldest ones) and VIXEL 2GB switch. We need to upgrade our editing suites (running MC 3.5) to MC5.5.X due to new workflow with SONY EX 3 new cameras. I can get a new QLOGIC 4GB switcher and new ATTO Celerity 4GB boards but I cannot change the old MediArrayLX to LP's. Also I would
    Posted to Avid Unity / Workgroups / Local Storage (Forum) by goncalo on Tue, Jul 26 2011
Page 1 of 1 (9 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller