Search

Page 1 of 2 (17 items) 1 2 Next >
  • Re: sys_error, OSErr:-5000

    This was solved by Avid Support, as follows (from them). I used the link below to the Apple site and followed the directions exactly. Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Mark Moskowitz on Mon, Oct 29 2018
  • sys_error, OSErr:-5000

    I cannot make AAFs. All my permissions are correct for all my drives and arrays. I have deleted Avid user/project files etc that re-build. I have scanned drives for errors, diosconnected, re-connected and so on. No matter what combination of things i try I get this error making an AAF. No crash. I hot OK, and can edit. I have been through numerous posts
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Mark Moskowitz on Sat, Oct 27 2018
  • Re: Cannot create AMA sample mapper to play this clip

    Thanks. As I understand that issue--if one is using Resolve 14, which I am, it should not be one, right? My problem is 1) finding a way to see which clip it is because anywhere I put the cursor and play I get the message. I could play the sequence. I worked in some other sequences. I closed the application. I kept the computer on, I re-opened the application
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Mark Moskowitz on Mon, Jun 25 2018
  • Re: Cannot create AMA sample mapper to play this clip

    They are mostly DNxHR HQ or AVC or XDCAM etc...with some 59.94 on a 23.98 timeline. I have 5 sequences for a 5-part series for television. All 5 played fine from camera original: multiple formats/codecs/sizes/speeds. Fine. After replacing with Resolve files, all stilll played fine with occasional hiccups for 59.94 stuff. I screened all 5 on Saturday
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Mark Moskowitz on Mon, Jun 25 2018
  • Cannot create AMA sample mapper to play this clip

    Turned on computer. Opened Avid. got this when trying to play a sequence. I can scan the sequence and go anywhere on the timeline and park the cursor and see the clip. But if I plsy, I get this message and crash. Other sequences play fine. I tried re-building AMA management. Did not work. Any other dieas? Thanks, Mark
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Mark Moskowitz on Sun, Jun 24 2018
  • Re: What happened to AMA linking from existing clips in a bin?

    We have an 8-hour show, and put all the Original Camera Clips on a single 16TB array, with all directoriies the same. And could find no way to point to the new drive or top directory to AMA re-link them all in one click. Something every piece of software I've used since 1993 could do. The advice I got wasro re-link every single camera folder from
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Mark Moskowitz on Tue, May 15 2018
  • Re: What's New MC 8.x to 2018.5 Document

    I bought a new MC license for a new computer. And installed 18.4. How can I downgrade to 8.9.3 I am in the finishing stages of a docuseries which is right now on two other 8.9.3 MC's. And I need this third and prefer it all to match so nothing funny happens as I throw bins back and forth. Thanks. Mark
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Mark Moskowitz on Tue, May 15 2018
  • Re: AMA Relink to new array

    Thank you Kevin. I just heard from Colorist who said the same. I do need to re-link some though because I have a lot of clips that are 59.94 or 29.97 on a 23.98 timeline and need to send through encoder to straighten out, re-sync etc. before they go to color. Also some graphics, green screen stuff, etc.
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Mark Moskowitz on Wed, Mar 14 2018
  • Re: AMA Relink to new array

    I hear you. I just can't believe there is not a way relink to a new volume. Every other piece of software does that. I don't need new bins or to re-AMA. I still have all the original 2TB drives. And they relink fine. Kind of amazing I can't assemble them on one array and do it though. As for Resvole--yes, that is where it is headed.The colorist
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Mark Moskowitz on Wed, Mar 14 2018
  • AMA Relink to new array

    My project was AMA linked to 6 different 2TB drives where the orig camera footage was. I transcoded the ftg and have been working off the transcodes on a 12tb array. Now I am ready to AMA relink back to camera footage. Instead of relink to all 6 2TB drives....I loaded all 6 onto a single 16TB array. All file structures identical. Each drive name now
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Mark Moskowitz on Wed, Mar 14 2018
Page 1 of 2 (17 items) 1 2 Next >

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller