Search

Page 1 of 1 (6 items)
  • MC 2019.7 crashes when launching NewBlue Titler Pro

    Hi there, my Media Composer randomly crashes when launching NewBlue Titler Pro via the effect editor check box... As I said, this happens randomly and I cannot figure out under which circumstances this crash is provoked. Titler Pro's version is 5.0.180117 After a restart of MC, Titler Pro always launches flawlessly, but if I try to open it in the
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Ben Kaiser on Mon, Aug 19 2019
  • Re: A few more minor bugs in MC 19.6

    also: when I have a bin with consecutively numbered clips and sort them (ascending), then I hit CMD+A to select them all and drag them into a blank timeline to generate a sequence with my clips... after that, the last clip of this new sequence isn't the one with the highest clip number! In fact, the last clip belongs to the first ten clips (regarding
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Ben Kaiser on Mon, Jul 15 2019
  • Re: Media Composer v2019.6 Source playback in and out stops playback

    iMac user here, with 2019.6 and macOS High Sierra. I can reproduce this bug. The timeline will stop when I mark an IN in the source window, but will not stop when I mark an IN point in the 'record' or timeline window. BUT: this only happens when I use script view in my bin container! If text view is selected, everything works just fine without
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Ben Kaiser on Fri, Jul 5 2019
  • Focusrite Clarett 2pre doesn‘t work as audio input

    Hi guys, is there any way to use my Focusrite Clarett 2pre thunderbolt audio interface for voice recordings with the punch in tool in MC 2018.09? My i/o hardware is Blackmagic Ultrastudio 4K which performs nice, but I can‘t use it within punch in tool. So I bought a Clarett 2pre and it‘s working like a charm except in media composer. In
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Ben Kaiser on Sat, Oct 20 2018
  • Bug: show marked region function

    Hi guys, I discovered the following behavior when using the marked region function: "Show effect content" & "Show marked region" settings are always on. When I use the "mark clip" button (T), the wrong clip is highlighted (as shown in the screenshot). As soon as I turn "show effect content" off, the correct
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Ben Kaiser on Tue, Jul 24 2018
  • Dupe detection error with MC 2018.7.1

    Hi folks, yesterday I discovered a persistant error, which is replicable in any project or timeline loaded. As soon as I activate the dupe detection in timeline's fast menu, the timeline disappears in a strange manner and an error alert pops up. (screenshot) I then have to find the fast menu button "bling flying" to deactivate the feature
    Posted to Avid Customer Setups (Forum) by Ben Kaiser on Sat, Jul 21 2018
Page 1 of 1 (6 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller