Search

Page 1 of 4 (36 items) 1 2 3 4 Next >
  • Re: Stuttering image after render

    I use Seagate BUP BK Media. a normal harddrive with USB 3 [quote user="Pat Horridge"] You need a reasonably fast drive for reliable DNx185x playback and a fast ennection USB3 or thunderbolt or direct SATA. WHat is you media drive (and confirm the media is being rendered to that drive) and hows it connected. [/quote]
    Posted to Get Started Fast (Forum) by speran on Wed, Oct 3 2018
  • Re: Stuttering image after render

    to the same disk as the media files [quote user="DStone"] Also check to see what disk you're rendering to. [/quote]
    Posted to Get Started Fast (Forum) by speran on Wed, Oct 3 2018
  • Re: Stuttering image after render

    DNxHD 185 x [quote user="Pat Horridge"] What resolution did you render at? check your media creation settings [/quote]
    Posted to Get Started Fast (Forum) by speran on Wed, Oct 3 2018
  • Re: Stuttering image after render

    Hi Jef, yes I have thin red lines under the video layers. [quote user="jef"] After you playback and see the stuttering, are there any colored stripes in the timeline? Thin yellow and / or red lines under the video layers? If so, this is Avid telling you it is having trouble playing back the render. Check the doc for more info as to what they
    Posted to Get Started Fast (Forum) by speran on Tue, Oct 2 2018
  • Stuttering image after render

    Hi everyone, I came across an issue while adding effect to my timeline. after rendering any effect the image stutter while playback. I work with Macbook pro high Sierra 10.13.6 and have the latest version of avid media composer. is there a render setting that is problematic and causes stuttering? I also see red coloured lines in timeline after rendering
    Posted to Get Started Fast (Forum) by speran on Mon, Oct 1 2018
  • Re: eliminate interlace

    Hi everyone, I was able to use the timewrao effect to deinterlace my footages but after I render the effect and I replay the clip the image stutters. is there a reason for that? how can I fix the problem? thanks, Sonia
    Posted to Get Started Fast (Forum) by speran on Mon, Oct 1 2018
  • Re: eliminate interlace

    thank you for your response. you mentioned that I should Promote the motion adapter on the clip in the sequence to a timewarp. Set it to Both Fields, input source Interlaced, output Progressive, and check the Adapter Deinterlace Source option. could you please write me the steps on how to do that. Because when I do it it won't work. I'm thinking
    Posted to Get Started Fast (Forum) by speran on Tue, Sep 11 2018
  • Re: eliminate interlace

    how can I see it in high resolution? by the way I have the same issue as you show in the picture as well. [quote user="DStone"] [quote user="speran"]Probably caused by simply viewing low-res SD footage that is being up-sized to fit the HD raster. Agreed?[/quote] Agreed. If it were interlace issues, then you'd see alternating
    Posted to Get Started Fast (Forum) by speran on Mon, Sep 10 2018
  • Re: eliminate interlace

    isn't it caused by interlacing issue? because I view the time line in high res. the problem is the lines on the fabric roll the guy is carrying and other straight lines specially white lines all over the 4.3 images. [quote user="Pixel Monkey"] Hi all. Attached here are screen grabs Sonia sent me (uploaded with her permission). These seem
    Posted to Get Started Fast (Forum) by speran on Mon, Sep 10 2018
  • Re: eliminate interlace

    is there any other way that I could send screenshots? cause I can't attach them in here [quote user="Pixel Monkey"] Hmmm... Try again. The images are not coming through. Perhaps make them a different file type? Like a JPEG? [/quote]
    Posted to Get Started Fast (Forum) by speran on Mon, Sep 10 2018
Page 1 of 4 (36 items) 1 2 3 4 Next >

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller