Search

Page 1 of 3 (25 items) 1 2 3 Next >
  • DMF, transcode at clip native frame rate

    I've got the DMF working pretty reliably in tests but it won't be much use to me if I can't get it to transcode new clips at their native frame rate. I've tried a bunch of different settings and profiles and while consolidate does seem to respect the original clips frame rate I can't see how to choose a good low rez codec. I am dealing
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by slickslack on Wed, Feb 6 2019
  • Background vs Foreground render

    Just did a test with rendering Arri Alexa LogC footage from AMA into DNxHR LB footage. AMA Linked clip Looks correct, matches other cameras from same shoot. Colour Space: YCbCr Arri ALEXA LogC [video levels] Color Tranformation: Levels scaling (video levels) T ranscode settings: Maintain source frame rate. Apply colour transformations box is checked
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by slickslack on Sun, Oct 21 2018
  • Re: DNxHD22x After Effects to AVID MC

    Kevin, Here it is on DB, 319MB. https://www.dropbox.com/s/iimmgx4tvu7qxy1/DNx%20Test01.mov?dl=1 I've imported it into Premiere and both the fill and alpha work well. Let me know if you have the same problem Thanks ak
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by slickslack on Wed, Mar 22 2017
  • Re: DNxHD22x After Effects to AVID MC

    Kevin, When I imported the redered output file back into AE it would play fine and the alpha channel worked as expected. After doing a straight "Import File" into an AVID project with matched project settings and a DNxHD220x media creation setting is where I see the above result. Yes I could upload a file. What specifically would you want
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by slickslack on Tue, Mar 21 2017
  • DNxHD22x After Effects to AVID MC

    We have a tech spec for file delivery for all output of After Effects to DNxHD 220x Quicktimes. The non-alpha channel files seem to be fine upon import to AVID. The alpha channel file imports are glitched. The alpha channel seems to be hopping around. You can see at the end of this clip what the underlying shot is supposed to look like and what a non
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by slickslack on Thu, Mar 16 2017
  • Audio missing but not offline

    Project Details 80 minutes, multiple camera (RED, FS7, Drone, etc) TV doc, 2 system sound (some SD some Zoom) All media was brought in AMA and then transcoded before syncing. There is a "Linked/AMA" and an "AVID Media" bin of every camera and audio card Project synced in MC and is now in fine cut/final cut stage. Problem: Some audio
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by slickslack on Fri, Mar 10 2017
  • Feature request: Export graphic, Same Resolution as source

    I couldn't find if this was possible and some searching seemed to indicate it wasn't. Using DNxHR we are editing many(all?) frame rates and sizes in MC to a 1920x1080 60i finish. We keep an AMA linked bin of every bin that gets transcoded to DNxHR LB. We have 1080 to 6K in this project, 23.976p to 60i There's no way that I can see to grab
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by slickslack on Mon, Oct 31 2016
  • Transcode error: cannot create the ama sample mapper to play this clip

    6 cards of ProResHQ from a Pix or similar recorder. 1920x1080p, 59.94. AMA into an empty 1920x1080p 59.94 project. Transcode in background to DNxHR LB for inclusion in ongoing project already transcoded to DNxHR LB. Every task errors out with cannot create the AMA sample mapper to play this clip Did a few tests not using the background queue. Worked
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by slickslack on Wed, Oct 5 2016
  • Re: Can't launch Source Browser

    Sorry MikeyB if my last post seemed curt or dismissive, I didn't intend it that way. I think I am going to have to reinstall sooner rather than later. Might even revert back to a disk image i have before any editing apps got put on it.
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by slickslack on Tue, Oct 4 2016
  • Re: Can't launch Source Browser

    I know that I can do that with most things and I have been working that way for a while. However, I am dealing with a whole new shoot of XVAC-S files that require the MediaReactor plugin and I can't get those particular files to work with the OptionDrag. Worth trying again I guess.
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by slickslack on Mon, Oct 3 2016
Page 1 of 3 (25 items) 1 2 3 Next >

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller