Browse Forum Posts by Tags

Showing related tags and posts for the Forums application. See all tags in the site
  • Importing P2 problem

    Hello ! I have problems when I import P2 clips to my Media Composer 3.5. The media is on a new hard drive that has never had any media before. I have copied from P2 card and folder contains both content and text file. What happens is that I get the following error message . " No clips were found... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Balsam on Fri, Mar 2 2012
  • Newbie needs help

    Greetings all, I just bought Avid Studio 14 today. I downloaded everything that was included in the bundle, rebooted my PC after. For some reason I just can't get to import AVI or MOV. So far the only type of file I was able to import was WMV. I have a GoProHD 2 and am starting with an .mp4 file... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - PC (Forum) by Speedyvid on Sun, Feb 12 2012
  • .MOVS in 1080p 50 importing into avid. Help!

    Hi! I'm very new to avid, and i have been working on final cut and premiere pro for a number of years now. I now work for a TV company as an editor and i have had to learn avid. Its fantastic, it is by far the best system i have used. I have a small problem, Im editing a Dunkirk documentary, and... (read more)
    Posted to Get Started Fast (Forum) by Anonymous on Fri, Sep 9 2011
Page 1 of 1 (3 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller