Browse Forum Posts by Tags

Showing related tags and posts for the Avid Media Composer - Mac forum. See all tags in the site
  • Export crashing on MC 6

    Hi, I am trying to export a 15 minute file and the project keeps crashing. The file is a Link to AMA ProRes 422 file and I want to export 1:1 to ProRes 422. I am exporting custom and selecting the ProRes 422 from the drop down box. If I try a one minute section it does work however. Is there a way to... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Sameer on Sat, Nov 10 2012
  • ScriptSync crashing machine

    I'm currently editing a project in two machines, both Intel Dual-Core MacPros, one running MC6 (at work) and another running MC5.03.9 (at home). Although everything else works absolutely perfectly, I'm having an issue with Script Sync. When I index a clip in MC5, in a script created on the MC6... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Surrey_Film on Mon, Nov 5 2012
  • Crash while capturing, MC 6.5

    I've just ungraded from a Meridian-based MC 12 "legacy" system to MC 6.5. First impressions are good, but I am having problems with the capture tool. I'm using an IE1394 connection to capture DV footage from a JVC HD GY101 camera. Although I can capture on the fly without difficulty... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Graeme Bowd on Fri, Sep 21 2012
  • Strange error + MC6 won't launch now

    OK, tried to quit program and restart Media Composer 6.0.3 on my Mac running 10.7.4. It won't launch and gives me the following error: Assertion Failed: theConduit !=NULL File: /Snapshots/relengsnow6_1343949798/ppg/MCTop/ProjectFiles/../>>/MediaComposer/Media_Composer/MonitorSetting.c,Line... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by hwy89media on Wed, Aug 29 2012
  • Videomixdown launch cause system crash

    Hi, I'm editing a multicamera( Xdcam EX3 source) using Xdcam 35 mbit/Sec Codec on Avid MC 5.5.3 ( MAC OSX 10.6.8). To export QT ref I need to Videomixdown but When I launch a videomixdown the complete system crash et reboot. It doesn't give me any error message but just reboot the system. Any... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by elracador on Tue, Jul 31 2012
  • MC 6 keeps crashing: Fatal Error - Assertion failed: delta...

    Hello my beloved forum, I've just upgraded to MC 6.0.1.1 and Lion and I'm experiencing major difficulties. My biggest problem at the mo is this error I'm getting randomly every 10 to 15 min: Assertion failed: delta < (5*nominalPeriodUS) File: /Snapshots/relengsnow5_1327452620/coresw/ame... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by gregNZ on Tue, Jun 5 2012
  • Avid 6.0.1.1 crash on copy/paste

    Hello I've noticed that when I copy any text outside of Avid and try to paste it into my bin, for example copying keywords from an Excel doc and paste it into the Comments column in a bin, Avid crashes/quits instantly. No error code, just complete quit, and the Apple "do you want to report?"... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by jburd on Wed, May 30 2012
  • Re: MC 6.0 Mac bugs

    BUG REPORT: Seg Fault when trying to 'grab' an effect template out of the effect editor. Application: I have 2 layers of video. Each layer has 4 nested effects. I am grabbing them and applying them to another track one by one to match a look. For some reason it is not letting me grab a 3D Warp... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Brian on Mon, Jan 23 2012
  • Re: MC 6.0 Mac bugs

    BUG REPORT: Partial Freeze then crashes. This has happened twice so far. The first time I had left the system when it was working fine. Came back and it was doing the partial freeze. Again later when doing some basic Lifts from timeline. SYMPTOM: All of a sudden, I receive the spinning wheel of death... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Brian on Mon, Jan 9 2012
  • Avid 6.0 crashes when moving bins/folders

    I ran into an issue when trying to move bins that are in the Avid trash can into the main project bin. When doing so Avid will lock up and then just shut down. Also happened when moving bins from one user created folder to another. This issue occured 4 to 5 times in about 2 hours! All my footage is AMA... (read more)
    Posted to Avid Media Composer - Mac (Forum) by Mario Cooper on Thu, Dec 22 2011
Page 6 of 9 (83 items) « First ... < Previous 4 5 6 7 8 Next > ... Last »

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller