Browse Forum Posts by Tags

Showing related tags and posts for the Avid AMA Developer Forum forum. See all tags in the site
  • ISampleProvider2 not working

    Hi, I am just starting out with the AMA SDK. I can get an MSP using the ISampleMapper working, but I would like to use ISampleProvider2 interface instead. I have supplied an AAF file as required, and offered both the IUncompressedImageProvider and IUncompressedAudioProvider interfaces. I have returned... (read more)
    Posted to Avid AMA Developer Forum (Forum) by James Cain on Mon, Sep 10 2018
  • Network flow doubled

    Hi in these days I noticed by accident that network flow generated by plugin is doubled. I map a network drive with some clips and AMA linked a clip from it. Then I start to play the clip with full quality ( requested image scale is 1.0). My material has a flow rate of 100Mbit while playing a clip with... (read more)
    Posted to Avid AMA Developer Forum (Forum) by Francesco on Fri, Feb 24 2017
  • MVP MSP Plugin with encrypted audio

    Hi I am facing the problem to import some clips that have crypted audio with variable lenght and variable size. How can I tell Media Composer to let me get and decrypt audio samples ? How can I activate the sample provider interface for audio ? There is a way to do this ? (read more)
    Posted to Avid AMA Developer Forum (Forum) by Francesco on Wed, May 18 2016
  • ISampleProvider2 : Detecting when rendering

    Hi to all I am writing a plugin that supports ISampleProvider2 interface in order to make media composer accept my video in JPeg2000 4:2:2 format (unfortunately up to now accept Jpeg2000 RGB format only). I am facing the problem to detect when the device should supply Video Sample for playing and when... (read more)
    Posted to Avid AMA Developer Forum (Forum) by Francesco on Fri, Jul 5 2013
Page 1 of 1 (4 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller