Browse Forum Posts by Tags

Showing related tags and posts for the Get Started Fast forum. See all tags in the site
  • Need Help! Custom audio outputs

    Hello, In FCP7 when finished an edit I need to send the audio to the post audio house. I do so by splitting the audio into 2 outputs 1 for production audio and vo and the 2nd for sfx and music. I can go to sequence settings, then audio and change it to dual mono allowing me the ability to send my audio... (read more)
    Posted to Get Started Fast (Forum) by swnp on Wed, Mar 4 2015
  • HELP! Audio Outputs

    Hello all, I am coming from FCP7 and have a question relating to online conforms. In FCP7 after a show has been edited and it's time to output my audio I go to the audio settings and change from stereo to dual mono. This alows for two seperate output options (1&2). I then put production audio... (read more)
    Posted to Get Started Fast (Forum) by swnp on Tue, Mar 3 2015
  • Pro Tools 11 Demo - Fatal Error

    Hi guys and gals, I am Tevin Turner. I have a Manufacturer: Hewlett-Packard Company Model: 320-1030 Processor: AMD A4-3400 APU with Radeon(tm) HD Graphics 2.70GHz Installed Memory (RAM): 4.00GB (3.49) System Type: 64-bit Operating System Pen and Touch: Touch Input Available with 2 Touch Points Windows... (read more)
    Posted to Get Started Fast (Forum) by Chaunt on Fri, Jun 20 2014
  • Avid 7 Trial on Mac: Disk Image not recognized

    Hi all. I'm currently in a video class that requires us to use Avid and I've run into a bit of an issue. Our teacher gave us a trial version of Avid 5 to use at the beginning of the semester and that ran out on me over the last few days. I'm trying to use the the trial version of Avid 7 on... (read more)
    Posted to Get Started Fast (Forum) by PuddinN64 on Fri, Mar 21 2014
  • MBOX MINI NOT CONNECTING.........HELP HELP HELP HELP!!

    Hello everyone, i am a new pro tools user, when i first bought my pro tools express i installed it and imediatelly it didnt work, the drivers were installed etc. I had to call avid and get them to help me as i didnt know what to do. What it was doing was, it wasnt recognizing my mbox, or it was saying... (read more)
    Posted to Get Started Fast (Forum) by espmaniac01 on Thu, Jan 9 2014
  • HELP! With MC 7.0.2

    I need urgent help, I tried everything, including direct technical assistance dell'avid in remote, but nothing, can not solve. this is the error, AMA Producer Task::Execute AMA Plug-in Unable to Provide Sample I work with RED files in AMA link no one can solve it, I have not installed pieran I transcoded... (read more)
    Posted to Get Started Fast (Forum) by Renpost on Sat, Dec 14 2013
  • Exporting for Youtube

    So i need to export a video that is around 11 mins long. It is shot in 29.97, and 1080. When i try to export the quality goes poor, lots of blurs.. I tried exporting in MP4 and H.264. I dont know what to do anymore. I also have Compressor on my mac if that helps. I would appreciate any help, thanks for... (read more)
    Posted to Get Started Fast (Forum) by eckhacon000 on Mon, Dec 2 2013
  • problem with playback!!! help

    everytime i load,drag, or import anything it only plays in my pt 11 for about 5secs and wont let me record either. also there isn't any sound coming the speakers or headphones when i press play. i thought un/reinstalling it might help but nope still the same. i have a windows hp envy dv7 pc with... (read more)
    Posted to Get Started Fast (Forum) by Ceebland45 on Fri, Aug 23 2013
  • Moving a Project with Media on Multiple Drives

    Hi, I am on a job using Media Composer 5.5. I am currently working on a project with Avid Media Files on two separate external hard drives. I may have to move these to a tower or single large hard drive and was wondering what the best way to do this is. The project contains sub clips, grouped clips,... (read more)
    Posted to Get Started Fast (Forum) by jessgold412 on Mon, Aug 12 2013
  • New User needs Help!!

    Hello everyone, So I recently downloaded the advid DS as a Trial version. My biggest problem right now is when I Import, I can't edit. The playback on the time line is so choppy. Its like its skipping frames, like there is a problem with syncing. Im importing from a file that is already on my harddrive... (read more)
    Posted to Get Started Fast (Forum) by Nina400 on Fri, Aug 9 2013
Page 1 of 3 (29 items) 1 2 3 Next >

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller