Latest post Sun, Feb 26 2006 4:39 AM by marrian. 27 replies.
Page 2 of 2 (28 items) < Previous 1 2
Sort Posts: Previous Next
  • Sat, Feb 18 2006 3:04 PM In reply to

    • rogershuff
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Bournemouth UK
    • Posts 128
    • Points 1,440

    Re: Re: Region Stabilize effect not working

    Just tried this (it popped up on the Avid-L2) and it does not work for me (G4 Powerbook, OS 10.4.4, XPro 10.8.2). Trashed MC state, new project new user profile.
    Mac: 2.33Ghz Macbook Pro, OS 10.5.6, 3GB RAM, Media Composer 4.0.5, analogue Mojo, 320GB internal HD, Sony DSR-45P deck, etc etc [view my complete system specs]

    Roger Shufflebottom Bottom Line TV +44 7973 543660

  • Sat, Feb 18 2006 3:05 PM In reply to

    • rogershuff
    • Not Ranked
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Bournemouth UK
    • Posts 128
    • Points 1,440

    Re: Re: Region Stabilize effect not working

    Sorry, that was XPro 4.8.2!
    Mac: 2.33Ghz Macbook Pro, OS 10.5.6, 3GB RAM, Media Composer 4.0.5, analogue Mojo, 320GB internal HD, Sony DSR-45P deck, etc etc [view my complete system specs]

    Roger Shufflebottom Bottom Line TV +44 7973 543660

  • Sat, Feb 18 2006 8:54 PM In reply to

    • scriptor
    • Not Ranked
    • Joined on Wed, Nov 30 2005
    • Casablanca
    • Posts 63
    • Points 815

    Re: Re: Region Stabilize effect not working

    hello
    i m on MC 1.8.3 on tiger 10.4.4 but i have this problem since 1.8.1 on tiger 10.4
    same for me i use "region stabilize" A LOT before 1.8.1 upgrade and then it stop working
    make all test but still doing nothing so i give up this is now our cameraman problem
    ++
    Media Composer Adrenaline v 1.8.4 Macintosh G5 2x2ghz powerPC with 2Go DDR SDRAM on OSX 10.4.4 video: ATI radeon 9600 XT open GL engine media storage... [view my complete system specs]
  • Wed, Feb 22 2006 5:49 PM In reply to

    Re: Re: Region Stabilize effect not working

    hello
    just read about the problem an tried it out myself. Region stabilize is definitely not working! 1.8.2, MacOs 10.4.3.
    Media Composer 7.0.4, Mojo DX, MacOs 10.8.5, MacPro Nehalem 4.1 Dual Quadcore 2.66 Mhz, 12 GB RAM [view my complete system specs]

    There´s more to the picture, than meets the eye

  • Wed, Feb 22 2006 6:42 PM In reply to

    Re: Re: Region Stabilize effect not working

    Per an email discussion with Blkdog
    I am posting a message that we have looked at this, and will look at it some more. Bob from our staff will take another look and will be specific with his response.

    Tony

    Avid Customer Service

    Please use the public user forums for technical assistance and advice. Please do not private message for product troubleshooting assistance. We do not... [view my complete system specs]
  • Wed, Feb 22 2006 6:47 PM In reply to

    • BLKDOG
    • Top 10 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Lansing, MI
    • Posts 17,731
    • Points 226,380
    • Avid Employee
      Moderator: MCA Mac
      Moderator: MCA PC

    Re: Re: Region Stabilize effect not working

    Ok guys, here's the deal. Tony and his team have tried diligently to break this and they can't. As was stated, there is a small problem in that you have to use the render button in the effect Editor to render this and they are looking into that issue but, basically, it should be working. Those of you that can't get it to work at all, please let us know and we'll see if we can hunt down a reason for you.
    Project Manager, Avid Professional Services - Americas [view my complete system specs]

    In agreement, Unity. In Disagreement, Discussion. In all things, Charity.


  • Thu, Feb 23 2006 3:54 PM In reply to

    • scriptor
    • Not Ranked
    • Joined on Wed, Nov 30 2005
    • Casablanca
    • Posts 63
    • Points 815

    Re: Re: Region Stabilize effect not working

    hello
    i have just reinstall MC1.8.3
    trashing MCState file
    use the effect editor s render button
    but "region stabilize "still doing nothing
    ++
    Media Composer Adrenaline v 1.8.4 Macintosh G5 2x2ghz powerPC with 2Go DDR SDRAM on OSX 10.4.4 video: ATI radeon 9600 XT open GL engine media storage... [view my complete system specs]
  • Thu, Feb 23 2006 4:11 PM In reply to

    Re: Re: Region Stabilize effect not working

    Have retested today and can concur with what you are seeing in the field.

    A bug has been created for this so engineering will now be able to review and

    address for a future release.

     

    Bob Hird   

    Avid Technical Support

  • Thu, Feb 23 2006 4:21 PM In reply to

    • BLKDOG
    • Top 10 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Lansing, MI
    • Posts 17,731
    • Points 226,380
    • Avid Employee
      Moderator: MCA Mac
      Moderator: MCA PC

    Re: Re: Region Stabilize effect not working

    Ok then, it's a bug. Thank you Bob for following up on this for us.
    Project Manager, Avid Professional Services - Americas [view my complete system specs]

    In agreement, Unity. In Disagreement, Discussion. In all things, Charity.


  • Thu, Feb 23 2006 4:22 PM In reply to

    Re: Re: Region Stabilize effect not working

    Thanks Bob for taking a double and tripple look at it to repro it.

    Tony

    Avid Customer Service

    Please use the public user forums for technical assistance and advice. Please do not private message for product troubleshooting assistance. We do not... [view my complete system specs]
  • Fri, Feb 24 2006 11:12 PM In reply to

    • msturgeon
    • Not Ranked
    • Joined on Wed, Feb 15 2006
    • Posts 14
    • Points 185
    • Avid Employee

    Yes [Y] Re: Re: Region Stabilize effect not working

    We have identified the problem with Region Stabilize <and> Pan and Zoom. These will both be fixed in our next release within the next couple of weeks. Please stand-by. Thanks in advance.




  • Fri, Feb 24 2006 11:28 PM In reply to

    • BLKDOG
    • Top 10 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Lansing, MI
    • Posts 17,731
    • Points 226,380
    • Avid Employee
      Moderator: MCA Mac
      Moderator: MCA PC

    Re: Re: Region Stabilize effect not working

    And there you go. Thanks for all the help guys.
    Project Manager, Avid Professional Services - Americas [view my complete system specs]

    In agreement, Unity. In Disagreement, Discussion. In all things, Charity.


  • Sun, Feb 26 2006 4:39 AM In reply to

    • marrian
    • Not Ranked
    • Joined on Tue, Feb 7 2006
    • Posts 49
    • Points 625

    Re: Re: Region Stabilize effect not working

    I haven't returned to this post since i ended up taking an "animation" Quicktime from the adrenaline into Final cut and doing the stabilize in there and re-exporting.
    but can i just say how excited i am that i helped discover this bug?
    :D

    hope it is fixed soon! thanks!!! :)
Page 2 of 2 (28 items) < Previous 1 2

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller