Latest post Sat, Oct 9 2010 10:01 AM by Chris Aust. 1 replies.
Page 1 of 1 (2 items)
Sort Posts: Previous Next
  • Sun, Sep 26 2010 8:50 AM

    Missing Logs In Access

    @font-face { font-family: "Times"; }@font-face { font-family: "Cambria"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0in 0in 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman"; }p { margin: 0in 0in 0.0001pt; font-size: 10pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }

    Hi,

     

    Seems like we have a few clips that no longer have any logs in Access, but we do have the locators with logs in MC on the original master clips. How can we retrieve the logs with locators back into Access?

     

    Thanks,

    Lorenzo Sgroi

  • Sat, Oct 9 2010 10:01 AM In reply to

    • Chris Aust
    • Top 500 Contributor
    • Joined on Thu, Oct 13 2005
    • Munich
    • Posts 436
    • Points 4,765
    • Avid Certified Instructors - Video
      Avid Certified User
      Moderator: Avid Certified Instructors - Video

    Re: Missing Logs In Access

    Hi,

    what are "logs"? Is it what you write in Locators? Check in the clips containing the locator info to interplay, that should uodate your information.

    -chris

    MC 2019.7 | VMware Workstation 14 virtual Interplay on Arch Linux 4.20.11| Dell XPS 15 |||| obsolete MacBookPro 17", 2.5GHz Quad Core i7, 16GB RAM... [view my complete system specs]

    Chris Aust

    Munich, Germany

    Avid Workflow Consultant | ACI | Trainer

    Splash!Zone

     

Page 1 of 1 (2 items)

© Copyright 2011 Avid Technology, Inc.  Terms of Use |  Privacy Policy |  Site Map |  Find a Reseller